ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


analiză de dr. Joseph Mercola, pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews. Amintim că articolele dr. Mercola sunt publicate pe site-ul său pentru o perioadă limitată de timp, de doar 48 de ore, după care sunt transferate în Biblioteca sa cenzurată de pe platforma Substack.

REZUMAT:
 
 • Der Club der klaren Worte / „Clubul cuvintelor limpezi” face o incursiune amănunțită în rețeaua de persoane și organizații responsabile de escrocheria COVID.
 • Fie că este perfect vizibilă sau nu, puteți identifica aproape orice rețea prin conectarea punctelor dintre persoane și organizații. Cine lucrează cu cine, unde și de ce? Cine plătește pe cine? Și, odată ce ați făcut acest lucru, puteți identifica mai clar motivațiile din spatele diferitelor decizii.
 • Fundația Bill & Melinda Gates pare a se situa aproape de vârful, sau de centrul, acestei rețele plandemice COVID. Gates este, de asemenea, un finanțator important al mass-mediei mainstream, iar rețeaua sa cuprinde și politica globală privind alimentația și schimbările climatice.
 • Fundația Gates, prin faptul că finanțează Forumul Economic Mondial (WEF), joacă, totodată, un rol important în Marea Resetare, care a fost anunțată oficial în cadrul unui summit al WEF din mai 2020. Fiecare aspect imaginabil al vieții și al societății ar urma să fie „resetat” conform planului lor. Până la urmă, într-acolo încearcă să ne ducă această operațiune covidiană criminală.
 
 
Materialul video de mai jos, realizat de Clubul german „Der Klaren Worte”, sau Clubul cuvintelor limpezi, face o incursiune în rețeaua de persoane și organizații responsabile de escrocheria COVID. Conținutul audio este în limba germană. VIDEO: 

 
Analiza este coordonată de jurnalistul și regizorul Markus Langemann. După cum observă Langemann, oamenii cu cele mai bune idei nu sunt neapărat și cei mai de succes. Câștigătorii sunt mai degrabă cei care se află în rețeaua „potrivită” - o rețea de oameni aflați în locurile potrivite. Nu subestimați niciodată puterea unei rețele.
 
Unele rețele sunt vizibile. Un astfel de exemplu ar fi o rețea de absolvenți la care vă puteți alătura și pe care o puteți folosi pentru a avansa profesional. Alte rețele sunt mai ascunse, mai secrete și mai exclusiviste și nu pot fi accesate decât prin invitația expresă a unui alt membru.
 
Fie că este perfect vizibilă sau nu, puteți identifica aproape orice rețea prin conectarea punctelor dintre persoane și organizații. Cine lucrează cu cine, unde și de ce? Cine plătește pe cine? Și, odată ce ați făcut acest lucru, puteți identifica mai clar motivațiile din spatele diferitelor decizii.
 
Expunerea unei rețele globale
 
În acest material, Langemann prezintă „un document unic în lume, care dezvăluie pentru prima dată o rețea complexă de relații, de la organizații neguvernamentale (ONG-uri), companii și documente până la oameni”.
 
Documentul de 170 de pagini oferă informații detaliate despre peste 7.200 de legături între 6.500 de entități și proiecte, inclusiv fluxuri de plăți și investiții.
 
„În cazul Fundației Bill & Melinda Gates, încă de la pagina 4 a documentului, puteți vedea că această fundație a cheltuit 43 de miliarde de dolari numai în SUA în perioada 1994-2001 și a distribuit circa o jumătate de miliard de dolari în Germania, în același interval de timp”, spune Langemann.
 
Documentul poate fi consultat și descărcat de AICI (sau, de rezervă, de pe ActiveNews) Textul este preponderent în limba engleză. Este incredibil de cuprinzător în ceea ce privește domeniul de aplicare, detaliind o rețea globală care lucrează din umbră, încercând să influențeze sănătatea, finanțele și guvernarea la nivel mondial.
 
Ca o paranteză interesantă, documentul a fost de fapt creat cu ajutorul unui software pe care anchetatorii și detectivii îl folosesc pentru a identifica legăturile ascunse dintre potențiali suspecți. Toate datele, documentele, detaliile privind plățile și așa mai departe, sunt publice.
 
Peste tot în document apar săgeți roșii, care indică fluxurile de bani, sub formă de subvenții, donații și alte plăți. Ca exemplu, după cum se arată la pagina 3 a documentului, cel puțin 21 de universități americane sunt finanțate de și prin intermediul a doar trei organizații-cheie:
 
1. Fundația Bill și Melinda Gates
2. Proiectul Open Philanthropy, o fundație de cercetare și de acordare de granturi, asociată Forumului Economic Mondial (WEF)
3. Wellcome Trust, a doua cea mai mare fundație de sănătate din lume, cu sediul în Marea Britanie.

Un grup mic și compact
 
Potrivit specialistului IT anonim care a creat documentul, nucleul acestei „rețele criminale COVID”, în jurul căreia se învârte aproape totul, nu depășește 20 sau 30 de persoane. Câteva dintre acestea apar la pagina 36.
 
Aceștia s-au reunit în data de 8 mai 2019 în cadrul unui eveniment CDU/CSU, unde au analizat modalități de consolidare a sistemului global de sănătate și de implementare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. CDU/CSU este o alianță politică formată din două partide politice germane, Uniunea Creștin-Democrată din Germania (CDU) și Uniunea Creștin-Socială din Bavaria (CSU). Printre participanți s-au numărat:
 
 • Hermann Gröhe, membru al Uniunii Creștin-Democrate (CDU) și fost ministru al sănătății;
 • Ralph Brinkhaus, lider parlamentar al CDU;
 • Angela Merkel, fost cancelar al Germaniei și membru al CDU;
 • Ilona Kickbush, Institutul postuniversitar de studii internaționale și ale dezvoltării, Geneva;
 • Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS;
 • Dr. Christian Drosten, un virusolog german care la începutul anului 2020 a creat testul COVID PCR;
 • Dr. Clarissa Prazeres da Costa, microbiolog și specialist în boli infecțioase;
 • Joe Cerrell, director general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia de Est al Fundației Gates;
 • Profesorul Jeremy Farrar, director al Wellcome Trust;
 • Dr. Georg Kippels, membru al CDU;
 • Jens Spahn, membru CDU și fost ministru al sănătății
 
De la acea întâlnire din mai 2019 încoace, aceste persoane se regăsesc din nou și din nou în diverse grupuri de lucru care se suprapun. De asemenea, le puteți descoperi intersectându-se și în trecut. [...]
 
Organizații-cheie

Din cauza complexității legăturilor din rețea, nu pot fi prezentate pe scurt aici. Trebuie pur și simplu să parcurgeți documentul, pagină cu pagină. Acestea fiind spuse, principalele organizații ale căror conexiuni în cadrul rețelei sunt expuse în document sunt:
 

Fundația Bill și Melinda Gates

Wellcome Trust, o organizație finanțată de - și având legături strategice cu - GlaxoSmithKline (un producător de vaccinuri în care Bill Gates a făcut investiții financiare).

Organizația Mondială a Sănătății

Fundația Rockefeller

Grupul Băncii Mondiale

Forumul Economic Mondial

GAVI, Alianța pentru vaccinuri, înființată de Fundația Gates

Coaliția pentru inovații în domeniul pregătirii împotriva epidemiilor (CEPI), fondată de guvernele Norvegiei și Indiei, alături de Fundația Gates, Wellcome Trust și WEF.

Fondul Global

Forumul Tinerilor Lideri Globali, fondat de WEF în 2004

FIND, Fundația pentru noi diagnostice inovatoare

Big Pharma 

Universitatea Johns Hopkins

Facultatea de Medicină din Spitalul Universitar Charité din Berlin

Institutul Robert Koch

Comisia Europeană

Agenția britanică de reglementare a medicamentelor și a produselor medicale (MHRA)

Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice

Centrul german de sănătate globalăFundația Bill & Melinda Gates se situează aproape de vârful, sau de centrul, acestei rețele plandemice COVID. Gates este, de asemenea, un finanțator important al mass-mediei mainstream. Gates este, de asemenea, un finanțator important al mass-mediei mainstream, ceea ce, bineînțeles, este important, dacă vrei să ai presa de partea ta. 
 
Controlul exercitat de Gates asupra mass-mediei
 
În trecut, Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat inserarea de mesaje „educative” în emisiuni TV populare precum „ER”, „Law & Order”: „SVU” și ”Private Practice”, incluzând subiecte precum prevenirea HIV, siguranța intervențiilor chirurgicale și răspândirea bolilor infecțioase, adică vaccinarea. Dar acesta a fost doar începutul.

Prin intermediul a peste 30.000 de granturi, Gates a contribuit cu cel puțin 319 milioane de dolari la prosperitatea mass-mediei, mai ales a CNN, NBC, NPR, PBS, The Atlantic, Texas Tribune (S.U.A.), BBC, The Guardian, The Financial Times, The Daily Telegraph (Marea Britanie), Le Monde (Franța), Der Spiegel (Germania), El País (Spania) și televiziuni globale precum Al-Jazeera.
 
Mai mult de 38 de milioane de dolari din banii lui Gates au fost direcționați către centre de jurnalism de investigație. Cea mai mare parte a acestor bani a fost alocată pentru dezvoltarea și extinderea mass-mediei din Africa. După cum ați putea bănui, donațiile lui Gates au fost însoțite de condiții. După cum a relatat Columbia Journalism Review:

„Când Gates oferă bani redacțiilor de știri, restricționează modul în care sunt folosiți aceștia - de multe ori pentru subiecte precum sănătatea și educația globală, domenii de activitate ale fundației - fapt care poate contribui la promovarea agendei sale în mass-media.

De exemplu, în 2015, Gates a donat 383.000 de dolari Institutului Poynter, o autoritate larg citată în domeniul eticii jurnalistice ... alocând fondurile 'pentru îmbunătățirea acurateței - în mass-media din întreaga lume - a afirmațiilor legate de sănătatea și dezvoltarea globală'. Vicepreședintele senior al Poynter, Kelly McBride, a declarat că banii lui Gates au fost transferați către site-uri de verificare a informațiilor din mass-media ...

Din 2000, Fundația Gates i-a virat NPR 17,5 milioane de dolari [până la ora actuală, circa 24,6 milioane de dolari] prin intermediul a 10 granturi caritabile - toate acestea fiind destinate reflectării subiectelor legate de sănătatea și educația globală, chestiuni punctuale la care lucrează Gates.”
 
Cine altcineva mai controlează mass-media?
 
Influența lui Gates asupra mass-mediei este imensă, dar el nu este singurul actor. Mai sunt și alții care controlează mass-media, printre care BlackRock și Vanguard Group, cele mai mari două firme de gestionare a activelor din lume, care dețin un control și asupra Big Pharma.7 Acestea se află în vârful unei piramide care controlează practic totul, dar nu auziți despre monopolul lor terifiant, deoarece tot ele controlează și mass-media. După cum se observă în videoclipul "Portofoliile păpușarilor", Vanguard și Blackrock:

„... dețin știrile apărute, dețin difuzarea știrilor apărute, dețin viețile reporterilor care relatează știrile difuzate care sunt create pe ecranul televizorului tău. CBS, FOX, ABC, nu contează la care vă uitați.”

Așa stând lucrurile, este important să fim conștienți de faptul că mass-media convențională se află sub controlul unor influențe puternice - indiferent că este vorba de Bill Gates, de BlackRock sau de Vanguard - iar scopul lor principală nu este de a vă oferi informații obiective, ci, mai degrabă, de a promova agendele acelor influențe.
 
 
Marea resetare a vieții așa cum o știm
 
Fundația Gates, prin faptul că finanțează Forumul Economic Mondial (WEF), joacă, totodată, un rol important în Marea Resetare, care a fost anunțată oficial în cadrul unui summit al WEF din mai 2020.
 
După cum a scris The Defender, Marea Resetare:

„... este o viziune de transformare a lumii într-un stat totalitar și autoritar al supravegherii, controlat de tehnocrați în scopul manipulării populațiilor traumatizate, pentru a crește bogăția și pentru a servi intereselor oligarhilor miliardari de elită.”
 
Fiecare aspect imaginabil al vieții și al societății ar urma să fie „resetat” conform planului lor. Până la urmă, într-acolo încearcă să ne ducă această operațiune covidiană criminală.
 
Cea mai mare inițiativă a Forumului EAT se numește FReSH și își propune să transforme cu totul sistemul alimentar. Printre partenerii de proiect în această inițiativă se numără Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever și Google. EAT colaborează, de asemenea, cu aproape 40 de administrații locale din Europa, Africa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia și ajută Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), finanțat de Gates, să creeze recomandări actualizate privind alimentația.

După cum puteți vedea, indiferent de rețeaua la care vă uitați, fie că este vorba de sănătate globală, finanțe, mass-media, politica de mediu sau alimentație, Fundația Gates, WEF și Wellcome Trust sunt acolo, iar legătura dintre toate acestea este planul Marii Resetări, cu a Patra Revoluție Industrială (o altă invenție a lui Schwab), care constă în transformarea omenirii însăși în cyborgi conectați la internet.