ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comediantul Nick Nemeroff a murit subit, luni, la vârsta de 32 de ani, după cum a anunțat familia sa și am scris și noi în articolul de ieri Au fost vaccinați cei doi decedați, Peter Imre și Leluț Vasilescu? Ambii au murit cu cancere reactivate în ultimul an deși scăpaseră de ele, în cazul milionarului maghiar încă de-acum 40 de ani! ACTUALIZARE: Imre era dublu vaccinat! QED / VIDEO

„Cu profundă tristețe anunțăm decesul subit al iubitului nostru frate Nick Nemeroff", se arăta în declarația familiei de pe Instagram, citată de NY Post.

Nu a fost dezvăluită cauza decesului. Cu toate acestea, postul canadian CBC News a raportat că managerul său, Morgan Flood de la Grand Wave Entertainment, a declarat că Nemeroff „a murit în somn”.

ActiveNews a descoperit o filmare cu tânărul comediant în care acesta afirmă că nu va mai primi și doza de trei de Pfizer: „Ar trebui să ne fie nouă rușine dacă acceptăm și doza 3. Ce va mai urma? Doza 4? Doza 5? Nu, mulțumesc!”

Din păcate această revelație a venit prea târziu. VIDEO: