ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către administrația Universității, transmite Unimedia.

„Ne vei lipsi mult, dragă coleg.

Mereu cu zâmbetul pe buze și inima deschisă, ne lași acum cu un gol imens în suflet, având drept tămadă doar speranța că acolo, sus, în ceruri, steaua ta va străluci mereu și ne va aminti că un suflet mare și bun ca al tău e de nestins.

Drum lin către stele. Condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor care te-au cunoscut”, au scris aceștia pe 5 iulie 2022.

Profesorul avea doar 36 de ani, împliniți recent. Funeraliile vor avea loc azi în localitatea sa de baștină, Oxentea, raionul Dubăsari.

Astăzi a murit subit la 51 de ani și Inspectorul principal de la vama Sculeni, informează tot portalul basarabean Unimedia.

Inspectorul principal în cadrul postului vamal Sculeni, Serghei Veriga, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de Serviciul Vamal.

„Domnul Veriga avea vârsta de 51 de ani, 31 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind un funcționar responsabil, empatic, modest și cumpătat.

Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude și toți cei care l-au prețuit.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesaj.

ALT DECEDAT… După o viață plină, Gabi Oancea, fiul fostului mare sportiv Nicolae (Cucu) Oancea, și-a luat adio de la prieteni. Bărbatul de 54 de ani a fost găsit decedat în locuința sa din Zona Industrială din Vaslui, scrie Vreme Nouă azi, 7 iulie 2022.

Un echipaj al ambulanței a fost chemat la fața locului, dar salvatorii nu au reușit decât să constate decesul. Gabi a călcat pe urmele tatălui lui,  fost portar în prima ligă din România, la FC Arges Pitesti, și antrenor în Divizia B, la Viitorul Vaslui. Astfel, o lungă perioadă de timp, Gabi a fost jucător de Divizia B, antrenor și arbitru și, an de an, era cel care se ocupa de organizarea Memorialului Nicolae (Cucu) Oancea.

Dumnezeu să-i ierte!

Vedeți și Noi Decese Subite în România: Profesorul Doru Mateescu, de 58 de ani și Radu Bădică, legendă a pescuitului sportiv din România, mort la doar 46 de ani