ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clipe de coșmar la o nuntă din Neamț! Cea mai fericită zi din viața mirilor s-a transformat în zi de doliu. În timpul petrecerii, tatăl mirelui pur și simplu a căzut secerat la pământ, relatează RomâniaTV.

După minute bune în care toată lumea aștepta ca acesta să fie salvat, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vâsta de 55 de ani.

„La data de 29 octombrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați, cu privire la faptul că, la un local din Târgu-Neamț, în timpul unui eveniment festiv, unei persoane i s-ar fi făcut rău. Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 55 de ani, din Târgu-Neamț, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Conform procedurii, Poliția a demarat cercetările sub aspectul  comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Nu departe de Neamț, la Bârlad, un bărbat de 51 de ani, care lucra ca excavatorist, a decedat subit, fiind la muncă. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce lucra, a oprit excavatorul și s-a dat jos, spunând că îi este rău. A căzut brusc din picioare și a rămas fără suflare, scrie Vremea Nouă.

„Pe 31 octombrie, ora 8.40, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în municipiul Bârlad, pe bulevardul Epureanu, unui bărbat i s-ar fi făcut rău și ar fi decedat. Ulterior, a fost constatat decesul bărbatului de 51 de ani din localitatea/comuna Viișoara, județul Vaslui. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Întrucât  decesul s-a produs la muncă, este considerat accident de muncă și astfel Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a trimis la fața locului un inspector de muncă, conform procedurii.