ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
ACTUALIZARE 29.10 / 01.25 Cel mai mare miting din starea de alertă de la Piața Universității s-a încheiat, dar protestatarii promit să revină și vineri și în fiecare zi, până ce politicienii vor renunța la implementarea silnică a certificatelor de vaccinare.
 
ȘTIRE INIȚIALĂ: Sute de persoane se află chiar acum în Piața Universității la fântâna de la Arhitectură pentru a protesta împotriva obligativității vaccinării și a impunerii certificatelor Covid ca monedă de schimb pentru libertatea de mișcare. Oamenii strigă sloganuri precum: „Arafat judecat pentru cei legați de pat!”, „Arafat, arestat, pentru morții vaccinați!”, „Nu vrem să fim o nație de sclavi!”, „Nu suntem cobai!”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm!”, „Libertate fără certificate!”, „OMS, afară din țară! Stop pașaportul „verde”!”, „Iohannis și cu ai lui, asasinii neamului!”, „Trădătorii!”, „Toate partidele, aceeași mizerie!”, „Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!”, „Unitate națională!”, „Doar uniți nu putem fi biruiți!”, „Vrem libertate, nu certificate!”, „O dorință sinceră, România liberă!”, ARAFAT, NU UITA, VA VENI ȘI ZIUA TA! „Masoneria - distruge România!”, JOS DICTATURA! „LIBERTATE!”.
 
ACTUALIZARE ORA 21.00: S-A OCUPAT PIAȚA UNIVERSITĂȚII!
 
 
Vom reveni cu detalii de la fața locului. FOTOGRAFII de Iulian Capsali, mai jos:
 
VIDEO:
 

1

23

4

5

 6


7