ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de 30 de ani a sărit în apa rece a Dâmboviței și a scos la mal victimele prinse între fiarele contorsionate ale mașinii căzute sâmbătă în râu. În timp ce alți șoferi filmau accidentul sau vorbeau despre drama copilului de 8 ani și a părinților acestuia, prizonieri încă în mașina scufundată cu roțile în sus, bărbatul a sărit în apă. Gestul său a salvat viața băiatului și a mamei acestuia, informează digi24.ro.

"Știrea zilei nu este că un om a sărit în apă și a salvat alți doi pasageri dintr-o mașină care a plonjat în Dâmbovița, ci că ceilalți doi pasageri au murit deoarece alți oameni stăteau și se uitau. Ba mai filmau și cu telefonul. Mă rog, pentru aceștia din urmă e mult spus "oameni". Probabil că, dacă îi intrebi, vor o țară ca afară. Ba or mai fi iesit și în stradă, în noiembrie, ca să strige "corupția ucide". Unde, de asemenea, au filmat cu telefonul", a comentat pe contul său de Facebook fostul șef al ANAF-ului, în perioada 2005-2007, Sebastian Bodu.

Într-o postare pe contul rețelei de socializare, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că va face, luni, o solicitare Primăriei Capitalei, prin care va cere măsuri urgente de siguranță pe zona de splai care intră pe raza sectorului pe care îl administrează: "Două accidente rutiere, în 48 de ore, pe Splaiul Dâmbovitei! Cer Primăriei Municipiului București (PMB) să ia MĂSURI URGENTE! Am văzut în presă că PMB aruncă rezolvarea problemei către Apele Române și invers. De aceea, voi face chiar luni o solicitare către PMB, prin care să cer permisiunea să ne putem ocupa noi, Primăria Sectorului 3, să luăm măsuri de siguranță pe zona de splai care intra pe raza Sectorului 3".