ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu realizat în Israel, în curs de a fi evaluat inter pares, arată că probabilitatea ca persoanele „complet vaccinate” să se îmbolnăvească de COVID-19 și să dezvolte simptome este de 27 de ori mai mare, iar riscul de spitalizare este de 8 ori mai mare decât în cazul persoanelor nevaccinate, însă cu imunitate naturală, informează The National File.
 
Aceeași publicație a mai prezentat în luna august și un alt studiu extraordinar, al Oxford University Clinical Research Group, care atestă că persoanele complet vaccinate poartă de 251 ori încărcătura virală a coronavirusului în comparație cu cei care nu au primit nici unul dintre vaccinurile controversate.

Studiul israelian prezent, intitulat „Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections” („Compararea imunității naturale la SARS-CoV-2 cu imunitatea indusă de vaccin: reinfectări versus infectări post-vaccinare”), a analizat fișele medicale a zeci de mii de persoane în perioada 1 iunie-14 august 2021, fiind în prezent cel mai amplu studiu observațional din lumea reală realizat până la această dată pe tema imunității la coronavirus, atât în ceea ce privește persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate.

Studiul a constatat că persoanele „complet vaccinate” au o probabilitate de 27 de ori mai mare de a fi infectate și de a dezvolta simptomele COVID-19 decât persoanele nevaccinate, cu imunitate naturală. De asemenea, studiul a constatat că persoanele „complet vaccinate” prezintă un risc de 8 ori mai mare de a fi spitalizate din cauza unei infecții post-vaccinare.

„Este un exemplu clasic despre cum imunitatea naturală este într-adevăr mai bună decât vaccinarea”, a declarat Charlotte Thålin, medic și cercetător imunolog la Spitalul Danderyd și la Institutul Karolinska. „Din câte știu eu, este prima dată când acest lucru a fost demonstrat cu adevărat în contextul COVID-19”.

Cel de-al patrulea val al pandemiei COVID-19 din SUA pare să fie aproape de două ori mai mortal decât cel de-al doilea val, care a avut loc cu câteva luni înainte ca sute de milioane de oameni să fie vaccinați împotriva coronavirusului. Potrivit datelor CDC, ratele de mortalitate cauzate de coronavirusul din SUA în primele zece zile din septembrie 2021 sunt aproape de două ori mai mari decât în primele zece zile din septembrie 2020.

În timp ce administrația Biden și autoritățile internaționale din domeniul sănătății insistă să spună că actuala criză de coronavirus este o „pandemie a celor nevaccinați”, studiile indică faptul că persoanele vaccinate mor din cauza COVID într-o rată mai mare decât cele nevaccinate, în timp ce mass-media centrală se străduiește să justifice decesele. „La prima vedere, această situație poate părea alarmantă, dar este exact așa cum ar fi de așteptat”, a relatat The Conversation, potrivit The National File.

Până acum, s-a dovedit că vaccinurile „sigure și eficiente” împotriva COVID-19 nu împiedică persoanele vaccinate să contracteze virusul sau să răspândească COVID-19 altora, dar acest lucru nu a oprit administrația Biden să instituie ordine federale fără precedent privind vaccinarea, ceea ce mulți experți constituționali au spus că este „o sfidare pe față a Constituției”.

Studiul israelian, împreună cu alte dovezi care apar din ce în ce mai des, ar putea ridica semne de întrebare cu privire la motivul pentru care guvernul american - dar nu numai - impune vaccinarea forțată a persoanelor care lucrează pentru marile companii, în ciuda dovezilor care indică faptul că persoanele vaccinate au o probabilitate covârșitor mai mare de a contracta, răspândi și de a fi spitalizate cu COVID-19.
 

„Premisa de la care au pornit cei zece cercetători, angajați ai unor prestigioase instituții medicale israeliene, a fost aceea că, cel mai probabil, imunitatea naturală este mai puternică decât cea conferită de vaccin, de vreme ce Israelul, una dintre primele țări care au demarat o campanie intensă de vaccinare la nivel național, a cunoscut o creștere fără precedent a cazurilor de COVID după vaccinare. Această situație a stârnit un val de neliniști cu privire la eficacitatea vaccinului împotriva variantei Delta.”, scrie Imuno-Medica, într-o prezentare riguroasă a studiului israelian.

 

Comentând concluziile studiului menționat, eminentul profesor biostatistician și epidemiolog al Facultății de Medicină de la Harvard, cel care a conceput sistemul de evaluare CDC a vaccinurilor, Martin Kulldorff, a afirmat că aceste informații dovedesc că pașapoartele de vaccinare sunt neștiințifice și discriminatorii. „Trecerea prin boala COVID oferă o imunitate mai bună decât vaccinurile, așa că pașapoartele de vaccinare nu sunt doar niște prostii, din punct de vedere științific, ci, mai mult, sunt discriminatorii și lipsite de o bază etică”, mai comentează sursa citată.

 
National File face trimitere și la un alt studiu extraordinar, al Oxford University Clinical Research Group, publicat pe 10 august în cunoscuta revistă de specialitate The Lancet, care a constatat că persoanele complet vaccinate poartă de 251 ori mai mult încărcătura virală a coronavirusului în comparație cu cei care nu au primit nici unul dintre vaccinurile controversate.
 
„Încărcăturile virale de cazuri descoperite de infecție cu variantă Delta au fost de 251 de ori mai mari decât cele ale cazurilor infectate cu tulpini vechi detectate în perioada martie-aprilie 2020”, se arată în studiul citat.
 
 
„După cum am spus, efectele secundare și eficacitatea sunt măsurate în ani, nu în luni.”, a comentat congresman-ul conservator Paul Gosar, care este și medic, prezentând studiul privind răspândirea virusului de către vaccinați: