ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Rand Paul (republican din Kentucky) a introdus luni un amendament pentru demiterea lui Anthony Fauci din funcția de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), la doi ani de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, informează Breitbart.

Amendamentul lui Paul ar restructura postul lui Fauci, înlocuindu-l cu alte trei funcții de conducere, a unor noi institute: Institutul Național de Boli Alergice, Institutul Național de Boli Infecțioase și Institutul Național de Boli Imunologice. 
 
 
 
„Fiecare dintre aceste trei institute va fi condus de un director numit de președinte și confirmat de Senat, pentru un mandat de 5 ani”, se arată în comunicatul de presă al lui Rand Paul, precizându-se, totodată, că schimbarea ar fi în concordanță cu declarația de misiune a NIAID, care stipulează că organizația „desfășoară și susține cercetări fundamentale și aplicate, pentru a înțelege mai bine, a trata și, în cele din urmă, preveni bolile infecțioase, imunologice și alergice”.
 
„Am învățat multe în ultimii doi ani, dar o lecție specială este aceea că nicio persoană nu ar trebui considerată 'dictator-șef'”, a declarat Paul, un critic constant al lui Fauci.
 
 

„Nicio persoană nu ar trebui să aibă autoritatea unilaterală de a lua decizii pentru milioane de americani”, a mai spus el, adăugând:

„Ca să ne asigurăm că nu li se vor mai impune niciodată cetățenilor americani închideri și ordine ineficiente și neștiințifice, am introdus acest amendament care are ca scop desființarea postului de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase deținut de dr. Anthony Fauci și împărțirea puterii acestuia între alte trei institute separate. Acest lucru va permite tragerea la răspundere și supravegherea unui funcționar finanțat de contribuabili, care a abuzat din plin de puterea sa și este răspunzător pentru multe eșecuri și dezinformări din timpul pandemiei COVID-19.”
 
 
VIDEO cu senatorul Rand Paul vorbind la Fox News despre propunerea sa legislativă, care ar desființa complet funcția lui Fauci, pe care l-a numit „tiran meschin”, adăugând că acesta „trebuia să fie de mult timp înlăturat din guvern”: