ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitorul Ion Cristoiu evidențiază site-ul ActiveNews condus de ziaristul Victor Roncea pentru cea mai constantă campanie de presă dusă împotriva politicilor pandemice și a constrângerilor la vaccinarea cu serul experimental Covid. În jurnalul său video din seara zilei de vineri, 4 martie, intitulat Mecanismul prin care se ajunge la un război mondial este deja uns, maestrul Cristoiu se referă în prima parte la evoluțiile din războiul ruso-ucrainean, apoi la anunțul de vineri al președintelui Iohannis privind suspendarea stării de alertă. Apoi, face o trecere în revistă a tuturor „cioclilor apocaliptici” (No 1 - Raed Arafat, No 2 - Dentista, No 3 - Mahler, No 4 - Musta, No 5 - Jurma, No 6 - „Dr. Vasi” ...) și a cozilor de topor din cei doi ani de dictatură pandemică, dar și o listă a personalităților care au rezistat și s-au opus fățiș minciunii Covid. Printre acestea, regizorul Cristi Puiu și actriția Carmen Tănase, Dr. Răzvan Constantinescu și Prof. Vasile Astărăstoae, Manuela Hărăbor și Av. Gheorghe Piperea cât și ziaristul Victor Roncea împreună cu redacția ActiveNews. Mulțumim! VIDEO:

Urmăriți și interviul pe care scriitorul Ion Cristoiu i l-a luat ziaristului Victor Roncea pe 7 ianuarie 2021 pe tema deturnării mitingului pro-Trump de la Capitoliul SUA, prin comparație cu evenimentele din 18 februarie 1990 din București. VIDEO