ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare la trei ani de la Marea Diversiune a Marii Resetări, cu mențiunea: Cei doi jurnaliști au avut dreptate. Cu această ocazie îi urăm maestrului Ion Cristoiu La Mulți Ani de Sfântul Ioan!

Știriea inițială: Diversiunea Luarea cu Asalt a Capitoliului și cum a fost la noi, pe 18 februarie 1990, este tema Jurnalului TV al reputatului creator de ziare și scriitor Ion Cristoiu, de după evenimentele de la Washington din 6 ianuarie 2021, soldate cu incriminarea conservatorilor lui Donald Trump și a lui personal și cu validarea rapidă a lui Joe Biden drept președinte al SUA. Invitat: Victor Roncea, redactor șef la ActiveNews. S-a vorbit despre lovitura de președinție din SUA, despre Marea Resetare și diversiunile de pe teren, din România și America, respectiv ocuparea violentă a Capitoliului de către agenți antrenați pentru operațiuni speciale. Donald Trump este un exemplu de politician care merge până la capăt cu electoratul său, un politician cum nu se găsește în România, din păcate, după părerea analistului Ion Cristoiu, căruia îi mulțumim pentru invitație cât și pentru aprecierile sale față de munca echipei de ziariști ai ActiveNews.

Mulțumim redacției Cotidianul pentru preluare!

Citiți și Steagul verde legionar a fost instalat pe Capitoliu încă de pe 6 ianuarie. Avem dovada! Trump, un Ceaușescu încă neexecutat