Guvernul se reunește, luni, intr-o ședință extraordinară, tema fiind organizarea referendumului pentru redefinirea familiei, anunță antena3.ro

Potrivit sursei citate, Guvernul va adopta astăzi o ordonanță de urgență privind organizarea referendumului, iar ulterior va fi aprobată o Hotărâre de Guvern prin care se vor stabilii detaliile de organizare. 
 
Pentru ca referendumul să se desfășoare timp de două zile, este nevoie de modificarea legii referendumului, care prevede că ziua scrutinului este duminica. De asemenea, după aprobarea unei astfel de OUG, Executivul trebuie să adopte și hotărâri de Guvern pentru stabilirea exactă a zilelor în care va avea loc consultarea populară.
 
Ședința Executivului vine după ce CCR a avizat, luni, inițiativa de revizuire a Constituției în sensul redefinirii familiei.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.