ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incident neobișnuit a avut loc miercuri, în Danemarca, în timpul conferinței de presă în care autoritățile acestei țări au anunțat că renunță la vaccinarea cu AstraZeneca, transmite A3.

Tanja Erichsen, șefa Agenției Medicamentului din Danemarca, a leșinat și a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de podeaua acoperită cu mochetă. Erichsen s-a prăbușit în timp ce, alături, vorbea șeful Institutului de Sănătate, Soren Brostrom.

Acesta i-a acordat, de altfel, primul ajutor. Brostrom, împreună cu alte persoane aflate în sală au întors-o pe femeie astfel încât să stea lateral, și nu pe spate.

Erichsen a fost transportată la spital. Pe contul de Twitter al Agenției daneze a Medicamentului a apărut ulterior informația că femeia și-a revenit de pe urma incidentului. Nu știm când s-a vaccinat Tanja Erichsen și cu ce. VIDEO:

Danemarca a devenit prima țară din Europa care renunță la vaccinul produs de AstraZeneca. 2,4 milioane de doze din acest ser vor fi retrase fără notificare prealabilă.

De asemenea, Suedia a suspendat vaccinarea cu serul Covid de la Johnson&Johnson, în aceeași zi în care 60 mii de doze au ajuns în România. CHEAGURI DE SÂNGE suspecte au fost raportate post-vaccinare și în SUA