ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Justiției Alina Gorghiu a declarat, vineri, că mereu PNL de-a lungul timpului a fost în favoarea desfășurării activității justiției, referindu-se la dosarul deschis de procurorii DNA privind achiziția de vaccinuri în perioada pandemiei, relatează Știripesurse. Pentru Florin Cîțu, senator, fost premier, trebuie ridicată imunitatea.
 
 

„Din perspectiva PNL nu mai este niciun secret, în mod constant am fost de-a lungul timpului în favoarea desfășurării activității justiției. Am dat un vot favorabil ridicării de imunitate, astfel încât Parchetele să poată să investigheze diverse lucruri cu care s-au sesizat și facem acest lucru indiferent că persoana despre care se cere ridicarea de imunitate este membru al PNL sau membru al oricăruo alt partid. Așa cum am mai spus, nu în Parlamentul României se stabilesc vinovățiile. Justiția este cea care decide pe bază de probe”, a explicat Alina Gorghiu, vineri la Târgu Mureș.