ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îl mai știți pe imbecilul din imaginea de mai sus?

Chiar dacă s-a dat la fund, imbecilul nu trebuie uitat.

Imbecilul este cel care spunea pe toate canalele că „vaccinurile” Covid sunt „sigure și eficiente”.

Imbecilul avansa și date „certe”, de la „experți”, preluate cu fanatism de „organele media”: eficiență în procent de 95%. Te vaccinezi și nu te mai îmbolnăvești, salvezi copiii și bunicii, mergi la mall și la cafea cu Cîțu, iar de moarte nici vorbă!

Aiurea!

În realitate, nu au fost nici sigure, nici eficiente, după cum s-a dovedit. Iar procentul de eficacitate a fost inversat: de la 5% spre zero. Mai precis, 0,84%.

Imbecilul habar n-avea, oricum. Repeta cu un papagal ce i se ordonase. Cu efecte mortale, după cum se vede azi.

Imbecilul susținea că „vaccinurile” sunt „sigure și eficiente” și pentru bolnavii de cancer. Deși nici un bolnav de cancer nu a făcut parte din vreun studiu clinic de testare al vreunei companii producătoare de seruri experimentale Covid.

Turbo-rezultatele se văd azi.

Imbecilul recomanda „vaccinurile” ca „sigure și eficiente” și gravidelor și mamelor care alăptează cu toate că, după cum s-a dovedit, Pfizer a întrerupt testele pe femei gravide. Studiul clinic pentru femei însărcinate a fost început dar nu s-a realizat niciodată. Acesta a fost oprit când au fost constatate primele rezultate dezastruoase.

Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere.   

Femeile însărcinate și cele care alăptează au fost excluse și din studiile clinice de fază 3 ale Pfizer și Moderna. S-au realizat doar teste pe femele șobolan. În număr de 22, pentru Pfizer. Șobolani care au fost uciși înainte de evaluarea pe termen lung. Iar femele de la Moderna au avut pierderi fetale sau au născut pui cu malformații.

„Studiul” efectuat pe 22 de femele de șobolan, cu un rezultat incert, a fost pentru imbecil suficient ca să recomande serul Pfizer drept „sigur și eficent” tuturor mamelor din România.

La fel a făcut imbecilul și pentru AstraZeneca, deși un biet inginer din Târgu Jiu murise subit la două zile după injectare. Imbecilul a recomandat în continuare vaccinarea cu AstraZeneca și a catalogat orice interogare firească asupra cazului drept „fake news”. 

Astăzi nu mai e „fake news”: în Marea Britanie are loc un proces colectiv contra AstraZeneca în urma deceselor și reacțiilor adverse grave provocate de vaccinului recomandat ca „sigur și eficient”. 80 de persoane cer despăgubiri de 80 de milioane de lire sterline.

Companiile de producere a serurile experimentale Covid, în frunte cu Pfizer, au dosit și faptul că au folosit în procesul de fabricație sau dezvoltare linii celulare de la bebelușii avortați și uciși de vii.

Nici când s-a dezvăluit adevărul, un alt imbecil sinistru, care umblă cu un băț înfipt în cur pe la Patriarhie, nu a recunoscut că recomandând vaccinarea s-a făcut părtaș la crimă, comițând și un păcat împotriva Sfântului Duh.

Încă din 2021, reputata publicație de specialitate British Medical Journal scotea la lumină zeci de documente interne, fotografii și înregistrări audio care dovedeau că Pfizer a modificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid

Dar imbecilii... Batman, Batman... Vaccin, Vaccin...

Iar ultimele documente Pfizer desecretizate - pe care afaceriștii mili-miliardari le voiau secretizate pentru 75 de ani - dezvăluie MULT MAI MULTE decese și spitalizări suspecte ale pacienților din studiul clinic față de cele declarate oficial.

Fostele documente secrete au devoalat că Pfizer și FDA au ascuns timp de patru luni informația că injecțiile provoacă leziuni cardiace la tineri, în timp ce o campanie agresivă de propagandă a determinat milioane de persoane din întreaga lume să se injecteze.

Sportivi, tineri, copii au murit și mor pe capete.

La noi, imbecilulul afirma senin că nu e o problemă așa de mare miocardita, chiar dacă afectează ”cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL”.

Alte 10 dezvăluiri din documentele desecretizate despre cea mai mare crimă împotriva umanității din istorie, găsiți AICI.

Să revenim la imbecilul nostru de serviciu și presa imbecilă care l-a deservit. Pe bani grei. 40 de milioane de euro, oficial. 

Era evident că nici acum, când DNA a anunțat într-un limbaj greoi solicitarea pentru începerea urmăririi penale a fostului premier PNL Florin Cîțu (Ludovic Orban, nu?) și a miniștrilor Sănătății USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (acum la REPER), presa, alături de DNA, nu va semnala corect aberația incomensurabilă a faptelor celor trei.

Conform Wikipedia (ne informăm din „surse oficiale”), în România s-ar fi vaccinat Covid cu prima doză 42,4% dintre români, respectiv 8,140,137, cu doza 2, 9.2%, respectiv 1,766,621 și cu doza 3 doar 0,1%, respectiv 27,519 de persoane.

Dacă ar fi să râdem de imbecilii de la Ministerul Sănătății, CNCAV, CNSU, DSU, DSP și CMPB, am aminti că în „Raportul Final” al RoVaccinare se susține că „1 din 2 români s-a vaccinat împotriva COVID-19 prin această campanie națională fără precedent”.

Dar aceeași gură de canal refula prin țevile de propagandă că doar cei cu cel puțin două doze pot fi considerați „imunizați”. Și doar cei cu 2 doze la activ apăreau în rapoartele INSP ca vaccinați atunci când trebuiau să prezinte numărul îmbolnăviților de Covid sau decedați. Vaccinații cu o singură doză erau trecuți la „nevaccinați”! 

Atunci nu cumva mărețul procent raportat pe ecranele televizoarelor și al telefoanelor se reduce, automat, la doar 9.2%?

Trecem de această aroganță și ne întoarcem la datele DNA. Direcția ne oferă o nouă cifră interesantă, când afirmă că cei trei pre-penali din Guvernul României, „cu încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției, ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer și Moderna), în condițiile în care numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane”.

Deci statul a știut că nu se vor vaccina niciodată peste 50% dintre români și a aproximat aproape corect către Comisie numărul de 10,7 milioane de posibili vaccinați.

Însă, aflăm tot de la DNA, Guvernul a contractat peste 90.000.000 de flacoane de seruri, dintre care 52.805.690 de flacoane ar fi fost complet inutile, pentru că, potrivit Comunicatului oficial, primele 37.588.366 cumpărate deja „ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui număr de peste 23 milioane persoane”. 

Dar calculele DNA sunt complet abracadabrante.

În primul rând, DNA trebuie să pună la punct Wikipedia, care afirmă că România, potrivit viitorului penal Florin Cîțu, a comandat 120 de milioane de flacoane de vaccin. Apoi, ce e cu cele 23 de milioane de persoane invocate? Cum facem calculul?

Pentru că ne întoarcem la imbecilul nostru bine și regulamentar apretat, machiat și rujat, care informa, prin surse ultra-oficiale, recte Digi 24, că din fiecare flacon - imprecis și inexact denumit „doză” în comunicatul DNA - se pot injecta până la 5 doze (!) de ser experimental denumit în mod fals „vaccin”. Ceea ce este chiar real, de data asta.

Carevasăzică, coane Fănică, cu cele 37.588.366 de flacoane invocate de DNA s-ar fi „imunizat” 187.941.830 de români virtuali, sau, dacă împărțim această cifră la 2, cu indulgență, pentru că în prima faza nu s-a vorbit niciodată de a 3-a doză, este vorba de 93.970.915 români care ar fi fost „complet imunizați”.

Dar dacă luăm în calcul numărul flacoanelor contractate, respectiv 90.394.056 înmulțit cu 5 doze, atunci s-ar fi „imunizat” 451.970.280 de români.

Dacă nu credem DNA-ul și ne încredem mai mult în Cîțu și Wikipedia, atunci 120.000.000 de flacoane x 5 doze ne va da cifra fantastică de 600.000.000 de români injectați cu o doză fiecare sau 300.000.000 de români „complet imunizați” sau 200.000.000 de români de-a dreptul „booster”-izați, cu 3 doze de caciulă.

Dacă suntem realiști și ne bazăm pe cifra recensământului, de 19.783.282 de români, cu tot cu bebeluși, asta ar însemna că fiecare român ar fi trebuit să fie injectat „obligatoriu”, cum se dorea, cu 30 și ceva de doze de căciulă.

Dacă vrem să înțelegem cu adevărat uriașa fraudă, trebuie să adunăm numărul oficial al tuturor injectaților și să împărțim la 5, numărul dozelor, cel puțin din flacoanele Pfizer, cu care s-a injectat majoritatea credulilor. La Moderna e vorba chiar de 10 doze / per flacon! Pentru precizie ar trebui să știm exact câte doze sunt și în flacoanele celorlalte mărci. 

Respectiv, primul total, 9,934,277, sumă pe care o vom împărți, cu dărnicie și indulgență, la 3, ca să luăm în calcul și pierderile inerente.

Rezultă, dragi cititori,  3,311,425.6666667 flacoane. Adică 3 milioane 300. Cu aproximativ 3.300.000 de flacoane s-ar fi acoperit numărul tuturor fraierilor care s-au inoculat, oficial, în România, cu seruri experimentale Covid.

Nu 90.394.056, cum ne spune DNA, sau 120.000.000, cum se afirmă pe Wikipedia.

Acum că am ajutat puțin DNA-ul și presa la fel de imbecilă ca persoana care și-a lăsat urmele de ruj pe buzele sau pe fundul ei, după caz, în funcție de apartenența și apetența la organe, rugăm să se facă cuvenita rectificare.

PS: Așteptăm și ancheta pentru „morțile subite”.