ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Rand Paul, unul dintre principalii critici ai lui Anthony Fauci și ai răspunsului administrației Biden la pandemie, l-a criticat marți pe consilierul medical șef al Casei Albe pentru că a ignorat știința imunității naturale, insistând în schimb asupra campaniei de vaccinare, relatează Breitbart.

Luând cuvântul marți, în cadrul unei emisiuni, senatorul Paul a afirmat că Fauci minte poporul american cu privire la imunitatea naturală pentru a face presiuni în favoarea vaccinărilor în masă.

"Hei, tipul ăsta are o opinie despre baseball, hochei, Tinder și Crăciun, dar când a fost întrebat zilele trecute despre imunitatea naturală pe care o dobândești după boală, el a spus: 'Oh, este un gând foarte interesant, nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am o opinie pentru că nu m-am gândit la imunitatea dobândită în mod natural'", a spus senatorul.

Paul a spus că Fauci nu reușește să pună accentul pe știința imunității naturale pentru că "îi zădărnicește planurile de a vaccina pe toată lumea posibilă".

"El crede că aceasta ar putea încetini vaccinarea. Iar eu sunt pentru ca oamenii să fie vaccinați, în special cei care prezintă riscuri, dar chestiunea este că, dacă ignori imunitatea naturală dobândită, atunci spui că nu avem destui oameni, trebuie să o forțezi pe cei mai tineri", a explicat Paul.

"A apărut o statistică pe care cineva a pus-o cap la cap astăzi. Dacă ai 85 de ani, șansele tale de a muri sunt de 10.000 de ori mai mari decât dacă ai 10 ani. Ar trebui să tratăm un copil de 10 ani la fel ca pe un om de 85 de ani?", a întrebat el. "Este o aberație".

Aceasta nu este nici pe departe prima dată când senatorul aduce în lumina reflectoarelor realitatea imunității naturale.

Săptămâna trecută, el l-a pus la zid pe secretarul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane, Xavier Becerra, în timpul unei audieri a Comisiei pentru Sănătate, Educație, Muncă și Pensii din Senat, după ce oficialul a ironizat supraviețuitorii coronavirusului - care au dobândit imunitate naturală și, prin urmare, refuză vaccinurile (video mai jos).

În timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Becerra a recunoscut că nu era familiarizat cu un studiu israelian care arăta că grupul de persoane vaccinate era "de fapt de șapte ori mai probabil să se infecteze cu COVID decât persoanele care au contractat COVID în mod natural". (ba chiar și mai mult, potrivit altui studiu, tot israelian)

"Cred că ar fi bine să fii dacă ai de gând să călătorești prin țară insultând milioanele de americani, inclusiv pe starul NBA Jonathan Isaac, care au avut COVID, s-au recuperat, se uită la un studiu cu 2,5 milioane de persoane și spune: "Ei bine, știți ce, se pare că imunitatea mea este la fel de bună ca un vaccin sau nu. Într-o țară liberă, poate că ar trebui să poată lua această decizie", a spus Paul, adăugând că remarcile lui Becerra sunt "insultătoare" și contrare științei.

Republicanul din Kentucky a continuat:

„Dumneavoastră, domnule, sunteți cel care ignoră știința. Marea preponderență a studiilor științifice, zeci și zeci, arată o imunitate robustă și de lungă durată după infectarea cu COVID. Nici măcar CDC nu recomandă vaccinul împotriva rujeolei dacă ai imunitate la rujeolă. 

Același lucru a fost valabil și pentru variolă. Dar ignorați istoria și știința. Ar trebui să vă fie rușine și să vă cereți scuze în fața poporului american pentru că ați fost necinstit cu privire la imunitatea dobândită în mod natural. 

Vreți ca mai mulți oameni să aleagă vaccinarea? La fel și eu. Vreți să diminuați ezitările în materie de vaccinare? La fel și eu. Vreți ca acest lucru să se întâmple? Nu mai mințiți oamenii în legătură cu imunitatea dobândită în mod natural. Încetați să mai stăpâniți oamenii, comportându-vă ca și cum acești oameni ar fi deplorabili și nespălați. Încercați să convingeți în loc să folosiți forța guvernului. Încercați umilința în loc de aroganță. Încercați libertatea în loc de constrângere. Mai presus de toate, încercați să înțelegeți că nu există un drept medical mai fundamental decât acela de a decide ce ne injectăm în corp.”

Cu toate acestea, Becerra a refuzat să își ceară scuze pentru comentariile sale anterioare, proclamând că echipa sa "folosește faptele" și "respectă știința și legea".

"Dar tu ignori complet știința privind imunitatea naturală, la fel și Fauci, la fel și întregul grup, o ignori pentru că vrei supunere, vrei ca toată lumea să se supună voinței tale, să facă ceea ce ți se spune, în ciuda marii păstăi de dovezi științifice care spun că imunitatea dobândită în mod natural funcționează", a continuat Paul, subliniind aroganța unor astfel de oficiali, care, potrivit lui, "ar trebui să fie pedepsită".
 
VIDEO: