ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Liviu Neculai Răghină, membru al Baroului Vrancea, a murit subit sâmbătă, 27 august, din motive necunoscute. La doar 48 de ani, Liviu Răghină s-a stins din viață fără a suferi de vreo afecțiune, după cum ne-au precizat mai mulți colegi avocați, transmite Ediție de Vrancea.

Gabriel Nicolae, decanul Baroului Vrancea, a declarat ziariștilor din Focșani: „Vă pot confirma această tristă veste. Nu știm să fi fost bolnav. Noi, colegii de barou, transmitem rudelor lui Liviu sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Trupul neînsuflețit se află depus la Biserica Nașterea Maicii Domnului – Săpunari, iar înmormântarea va avea loc astăzi.

Liviu Răghină era avocat din anul 2000. Tatăl său, colonel dr. Nicolae Răghină, a fost comandant al Spitalul Militar de Urgență ,,Dr Alexandru Popescu” Focșani în perioada 1991-1998, iar fosta soție este și ea membră a Baroului Vrancea, mai transmite sursa citată.

La finalul lunii trecute, un avocat sportiv din Craiova, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea 44 de ani.

Recent, Baroul Constanta anunța că s-a stins din viață subit avocatul Gheorghe Adrian iar în Buzău, Daniel Tibișoiu, avocat cunoscut pe plan local și apropiat USR, a murit în urma unui stop cardio-respirator în timp ce intra cu mașina în curtea sa.

Citiți și Un avocat care cerea izolarea și moartea nevaccinaților a murit pe scaun la birou