ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Diana Șoșoacă l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din funcția de prim-vicepreședinte al SOS România fără ca măcar să îl anunțe. Acesta din urmă a explicat, într-un comunicat oficial, că "a aflat din presă", dar și că decizia soției sale este "ilegală".
 

Potrivit unor surse din mediul ambiental, supărarea Dianei Șoșoacă, aflată la a treia căsătorie, a venit ca urmare a unor imagini postate pe Facebook și în care soțul său, Silvestru Șoșoacă, apare în timp ce dansează alături de prezentatoarea de la Nașul TV Gabriela Galițescu pe melodia lui Ștefan Iordache - „Sunt vagabondul vieții mele”.

Se pare că Silvestru Șoșoacă a pus prea mult suflet în dans, dar și în interpretarea vocală, astfel că și-a supărat soția, care, fără să îl anunțe, i-a adus "sfârșitul politic" în partidul despre care chiar el a zis că "a fost ideea lui", comentează sursele citate.

Ce ni se pare ciudat la acest fenomen turbionic este că Silvestru Șoșoacă părea să aibă vibrația destul de înaltă. Oricum, mai mare decât a Dianei Șoșoacă, care pare să aibă o vibrație destul de joasă.
 
VIDEO (cu năbădăi):

ActiveNews prezintă și versurile cântecului de lebedă interpretat de Silvestru Șoșoacă, probabil cel mai cerebral membru, chiar membru fondator, al partidului SOS:

La carciuma din cartier... unde se canta si se bea.
Vreau asta seara sa petrec... cu amintiri din viata mea.
Am mai facut cate-o betie... am mai iubit niste femei.
Si m-am vandut la galerie... pentru un bilet de cativa lei.

Sunt vagabontul vietii mele,
Ca intr-un film cu Raj Kapur
Maturator de praf de stele
Si cusurgiu fara cusur...
Iar cand adorm spre dimineata
Imi reprosez de la inceput
Ca n-am luat totul de viata
Si nu i-am dat cat as fi vrut...

Am fost si print si cersetor... un tradator, un om cinstit
Numai cu viata de actor... eu niciodata n-am glumit.
Am mai si ras de-o nerozie.am fost bogat, am fost falit.
Si in toata a lumii nebunie... eu publicul mi l-am iubit.

Sunt vagabontul vietii mele,
Ca intr-un film cu Raj Kapur
Maturator de praf de stele
Si cusurgiu fara cusur...
Iar cand adorm spre dimineata
Imi reprosez de la inceput
Ca n-am luat totul de viata
Si nu i-am dat cat as fi vrut...