ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a avut probleme vizibile și audibile de sănătate la meciul de luni cu Alizé Cornet, în optimile de finală ale Australian Open 2022, pe care l-a pierdut în favoarea jucătoarei franceze, potrivit Eurosport și Antena Sport.

Simona Halep a avut o izbucnire nervoasă în primul set al partidei cu Alizé Cornet. Nemulțumită de o lovitură, sportiva a început să se critice sau să se încurajeze singură, cu voce tare, fapt care a fost surprins de înregistrări. 
 
DE VORBĂ CU SINE ÎNSĂȘI
 
La un moment dat, ea a spus că nu mai poate să respire. Mai mulți jucători vaccinați de la Australian Open s-au plâns de aceeași problemă, punând-o însă pe seama „calității slabe a aerului”. 

„Deschide terenul. Lovește, te rog!”, s-a îndemnat singură Simona Halep. Ea a avut o ieșire similară și în starul setului secund: „Înțelege că dă mai bine cu reverul! Înțelege odată! Înțelege!”.

Tot în startul setului secund, Halep a manifestat probleme de respirație! „Nu mai pot să respir!”, a exclamat Simona, remarca ei auzindu-se pe transmisie.

Simona Halep a fost eliminată astăzi, în optimile de finală ale Australian Open 2022, de către Alize Cornet, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci care a durat două ore și 35 de minute.
 
DATA VIITOARE VOI FI MAI BUNĂ - DACĂ VA MAI EXISTA O DATĂ VIITOARE

După meci, românca a postat un mesaj pe contul său de Instagram, felicitându-și adversara pentru rezultat și pentru calificarea în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, de care a îndemnat-o să se bucure. Totodată, Halep a promis că data viitoare se va strădui să fie mai bună - lucru care, din păcate, nu depinde numai de voință, ci și de putință.

„Ai fost mai puternică astăzi! Am tot respectul pentru tine, Alize! Eu voi continua să muncesc pentru a fi mai bună pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni”, a scris Simona Halep pe InstaStory.
 
„CĂLDURA EXCESIVĂ” DĂ PROBLEME PESTE TOT... CHIAR ȘI LA FICAT!
 
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, românca a declarat că nu s-a simțit bine, a avut amețeli, dureri de stomac și de ficat. Una dintre cauzele identificate de Halep pentru aceste probleme de sănătate ar fi ... „căldura excesivă”:

„A fost foarte cald astăzi, din primul set m-a lovit căldura și nu m-am simțit foarte bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, m-a durut stomacul, ficatul... cam toate m-au durut astăzi, dar mă simt destul de împăcată pentru că am dat tot ce am avut.

A fost un meci bun, din punctul meu de vedere, contra unei adversare care joacă extraordinar și care este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că o să fie foarte greu. Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai bună azi”, a declarat Halep pentru Eurosport
 
Nu cu mult timp în urmă, aceasta îi dădea lecții prin presă tenismenului Novak Djokovici, care avea aer chiar și într-o țară caldă ca Australia, dar n-avea vaccinul Covid și nu a fost lăsat să participe la Australian Open 2022 de aceleași autorități care îi aprobaseră scutirea medicală, pentru ca apoi să-l plimbe între rechizitoriul de la aeroport, hotelul-penitenciar și instanțele de judecată ca pe un exemplu de „așa nu” pentru poporul din lagărul Australia.
 
NU ȘTIE NOLE CE-A PIERDUT NEVACCINÂNDU-SE CA SIMO!
 
Întrebată dacă ea consideră că Novak Djokovic ar fi trebuit să joace de la Australian Open, Halep a răspuns cinic, cu o totală lipsă de solidaritate inter-sportivă:

„Eu am fost mereu pro-vaccin. M-am și vaccinat când a trebuit, de la început. Mereu am ascultat părerea doctorilor și a specialiștilor. Sunt în totalitate de acord cu ei”.

Acum, face declarații colegiale față de jucătoarea franceză care a învins-o pe motiv de incapacitate fizică, la câteva luni după doza 3. Așa-i în tenis! 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews