ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sistemul reacționează securistic la Conferința Medicilor Români care au expus Dictatura Covid vineri, 10 februarie, la Parlament. Aceeași rețetă bolșevică din pandemie: dezinformări și denunțuri fără acoperire, preluate rapid și răspândite pe toate canalele de presa mituită de Guvern, care însă nu s-a obosit să afle adevărurile irefutabile ale medicilor prezenți în premieră, după trei ani de minciuni, la o conferință organizată de societatea civilă românească - și nu de AUR, care doar a oferit sala.

ActiveNews vă prezintă aici, integral, în format VIDEO, conferința de la Parlament, pentru ca fiecare să judece singur, urmând să publicăm în detaliu fiecre expunere științiifică, după ce am început cu prezentarea medicului pediatru expert în vacinologie, dr. Damian Baciu, de deschidere a conferinței:

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

După filmarea de mai jos, publicăm ca atare denunțul unui ONG de casă al sistemului, specializat în promovarea serurilor experimentale Covid, transmis Colegiului Medicilor transformat peste noapte în Tribunalul Poporului, pentru ca medicul Daniel Coriu, abonat la sponsorizări de la Pfizer și Johnson, să sară din baie, în ciuda zilei de duminică. Fără vreo judecată, președintele Colegiului Medicilor se și antepronunță, anunțând că medicii vor fi sancționați. Și nu oricum: „Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România a susținut și a demarat modificări legislative - propuneri de texte de lege pe care le-am înaintat Parlamentului României - care să permită sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și poate periclita sănătatea publică”, a afirmat Daniel Coriu, într-un comunicat cu antentul Colegiului Medicilor care s-ar fi putut constitui ca un auto-portret al activității Colegiului în timpul pandemiei.

CONFERINȚA - VIDEO - INTEGRAL:

Unii chiar se mai cred în perioada bolșevică a României!

Membrii organizației Rețeaua de Solidaritate - se spune în articolele-fluviu venite după seceta de știri cu privire la Conferința de 7 ore de la Parlament - , care reunește „profesioniști din mai multe domenii din diaspora și din țară, inclusiv din cel medical”, cer Colegiului Medicilor din România „să ia o poziție oficială fermă” și să dispună măsuri pentru a „preveni transmiterea informațiilor false”, după ce, la Parlamentul României, „a fost organizată de către AUR” - FALS/FAKE NEWS (n.n.) - „o conferință în care mai mulți medici, ale căror nume au devenit cunoscute în perioada pandemiei de COVID, au exprimat puncte de vedere împotriva vaccinurilor și a măsurilor luate pentru gestionarea pandemiei”, anunță ȘtiripeSurse care citează news.ro.

Se cere Colegiului Medicilor din România „să ia atitudine”

„Această conferință, la care au participat medici ce au promovat activ informații false despre COVID-19 - FALS/FAKE NEWS (n.n) - și tratamentul acestuia în timpul pandemiei - FALS/FAKE NEWS (n.n) -, discreditează profesia medicală și amenință sănătatea publică - CALOMNIE (n.n) -. Sunteți reprezentant oficial al comunității medicale și este imperativ pentru Colegiul Medicilor din România să ia o poziție oficială fermă împotriva acestui tip de acțiuni. Vă solicităm o reacție chiar cu privire la acest eveniment ce s-a desfășurat la finalul săptămânii. Promovarea informațiilor false despre vaccinuri și tratamente - FALS/FAKE NEWS (n.n) - nu doar că subminează încrederea în profesia medicală, dar poate avea consecințe grave pe termen lung, în contextul unor potențiale crize sanitare viitoare. Lipsa unei reacții ferme în fața unor astfel de manifestări publice reprezintă o anulare a misiunii asumate de Colegiul Medicilor de a asigura respectarea de către medici a obligațiilor ce le revin față de pacient și de sănătatea publică. Colegiul are o responsabilitate statutară de a se asigura că membrii săi sunt supuși unor standarde etice înalte și că nu răspândesc informații dăunătoare și înșelătoare publicului” - ADICĂ CE A FĂCUT PRIN PROMOVAREASERURILOR EXPERIMENTALE (n.n.) , se arată în scrisoarea deschisă adresată președintelui Colegiului Medicilor din România Daniel Coriu și semnată, în numele Rețelei de Solidaritate, de medicul pneumolog Tudor Toma. - DENUNȚUL FB AICI!

Se mai solicită „acțiuni rapide și decisive pentru a preveni transmiterea informațiilor false”

În denunț se mai solicită Colegiului Medicilor „acțiuni rapide și decisive pentru a preveni transmiterea informațiilor false și pentru a promova medicina bazată pe dovezi științifice”.

„Îndemnăm Colegiul Medicilor din România să ia o poziție oficială urgentă pentru a apăra onoarea medicilor de bună credință în exercitarea profesiei și să aplice sancțiuni legale acelor medici care resping public mijloacele de diagnostic și tratament recunoscute de comunitatea științifică și care promovează public tratamente nefundamentate științific”, se mai arată în denunțul bolșevic citat. FOTO:

„Scrisoarea deschisă” adresată Colegiului Medicilor din România este reacția Sistemului securistic în urma unei conferințe organizate vineri la Palatul Parlamentului sub denumirea „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Evenimentul a fost inițiat de societatea civilă românească dar a avut loc în sala Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru că nici o altă formațiune politică nu și-a dat concursul în vederea organizării conferinței și nici nu și-a exprimat dorința de a participa la ea, în ciuda invitațiilor trimise.


Tovarășul Daniel Coriu „s-a sesizat” și amenință cu suspendarea exercitării profesiei

„În concordanță cu mesajele transmise în mod repetat, în situații similare, Colegiul Medicilor din România face apel la o comunicare responsabilă în privința tratamentelor pentru COVID-19, precum și a altor afecțiuni, implicit asupra modului în care sunt prezentate experiențe subiective, fie că acestea au ca sursă invocată activitatea profesională a medicilor, fie că sunt amintite în spațiul public ca situații personale, prin care o persoană ar fi trecut în calitate de pacient. Colegiul Medicilor din România subliniază și faptul că astfel de dezbateri nu trebuie cu atât mai mult să fie folosite cu scopul de a promova imaginea, interesele sau perspectivele unor partide politice. În situații similare celor descrise mai sus, structurile abilitate ale CMR au demarat anchete disciplinare, proceduri care sunt în curs de desfășurare, în diferite etape”, se arată în comunicatul de presă al Colegiului Medicilor din România, în fapt un alt fals și cel mai probabil un abuz în funcție al lui Daniel Coriu, pentru că ne îndoim că tot Colegiul s-a reunit duminica pentru a discuta acest caz.

Președintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Daniel Coriu, precizează că au fost susținute modificări legislative pentru a sancționa medicii care prezintă informații nevalidate științific, în spațiul public.

„Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România a susținut și a demarat modificări legislative - propuneri de texte de lege pe care le-am înaintat Parlamentului României - care să permită sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și poate periclita sănătatea publică”, a afirmat Daniel Coriu, conform sursei citate.

Colegiul Medicilor din România mai atrage atenția asupra faptului că medicii au responsabilitatea de a disemina informații bazate pe dovezi științifice evidente, din surse sigure, și de a prescrie tratamente conform ghidurilor și protocoalelor în vigoare, precum și recomandărilor instituțiilor din domeniu, transmite ȘtiripeSurse.

COMUNICATUL FB AL COLEGIULUI AICI