ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când ești necinstită și disperată după bani Dumnezeu te bate așa de discret de zici că te-a bătut Serena Williams.
(Imaginea alăturată este folosită de Ministerul Sănătății în campania de propagandă pro-vaccin - foto, Facebook Ministerul Sănătății. Ministerul a însoțit fotografia cu această frază a lui Halep: „Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie!”). Mai trebuie spus și că în prima parte a anului trecut Halep a apărut, alături de Arafat și de lamentabilul ministru Vela, făcând reclamă plandemiei.

*Acum, la ora 10:25 am sunat la Compartimentul comunicare publică al Administrației prezidențiale. În baza Legii accesului la informații am solicitat să mi se precizeze ce a discutat președintele Iohannis cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în cadrul întâlnirii din cursul zilei de ieri. După ce i-am pus întrebarea, peste tânăra Alexandra Pop parcă s-a prăbușit tot Dealul Cotrocenilor. S-a șușotit îndelung cu șeful din birou și a trebuit să recunoască ceea ce bănuiam cu toții. Președintele abuziv a refuzat să facă cunoscute aceste informații. Evident că nu voi lăsa așa lucrurile. Președintele este plătit din banii românilor și trebuie să respecte legea, să ne informeze asupra activității sale. Iar dacă nu vrea, avem dreptul să cerem Justiției să-l oblige s-o facă.

*Mihai Gâdea a ajuns și el tot mai apucat. Iar singura diferență față de Șoșoacă e că ea se vopsește cu blond deschis 8.1 iar el cu negru albăstrui 666.

*Despre Covid văd că autoritățile sataniste nu mai zic nimic. Nimeni nu ne mai măsoară temperatura și distanța prin supermarketuri, în piețe, la metrou, în biserici și cimitire. Vela s-a dus la dracul să-l ia cu declarațiile lui scrise la ieșirea din casă, și cu batalioanele de gabori cu chitanțierele după ei. Că ar fi fost și pe aici molima mincinoasă îți mai aduci aminte doar când îi vezi pe Iohannis și Arafat, care urlau ca descreierații să ne spălăm pe mâini până și după ce ne-am spălat pe mâini. Și că ne fac ei și ne dreg dacă ținem Paștile și Crăciunul. Și totuși, ceva foarte dureros ne mai aduce și azi aminte de ororile prin care ne-au trecut. Masca. Deși, cum spun, nu mai există practic nicio altă măsură de protecție în vigoare, nenorociții ne țin și în continuare cu masca pe față. Și nu doar în orice spațiu închis – dar și pe stradă, în parcuri și peste absolut tot. Iar asta numai și numai ca să ne umilească la maximum, dimpreună cu șefii lor mondiali, gardieni ai iadului pe care ni l-au pregătit pas cu pas.

*George Simion a început să-și doneze lună de lună salariul de parlamentar de 12.000 de lei. Din ce-o mai trăi bietul om de acum înainte nici nu vreau să mă gândesc. Ăsta om politic, nu alde Coposu, un nesătul... Apropo, peste exact o săptămână și 3 zile se vor împlini exact 34 de ani, 5 luni și 3 zile de la nașterea acestui scriitor român.

*Faptul că PNL și gașca lui Cioloș pun din nou la cale, peste ani, desființarea SIIJ, mă face să repet că nimeni nu și-a dorit mai mult asta decât Securitatea, fiii și nepoții ei. De aceea abia aștept să-i văd pe colegii beizadelei securiste Orban, și pe Cioloș, gardianul securist al d-nei Cornea, votând umăr la umăr pentru plinirea acestui ticălos vis. Și pe Ceaușescu răsucindu-se în mormânt de râs ca să-l pupe-n cur urmașul lui Brătianu.

*Dacă creștin nu sunt, și ortodox nu sunt, nimic nu sunt.

*Actualul Guvern a demarat modificarea legislației în materie în așa fel ca Portul Constanța să poată fi vândut. Visul mai vechi al olandezilor, care pentru a pune ei mâna pe Port s-au pretat la toate șantajele posibile și imposibile împotriva României (opoziția la intrarea în Spațiul Schengen, primul dintre ele). Un protest la Prefectura Constanța a fost organizat azi de Asociația locală Patriot, căreia s-au alăturat parlamentarii AUR din județ. Acțiunea mi s-a părut perfect legitimă, în primul rând în contextul în care România a avut și are de-a face, în legătură cu Portul Constanța, cu șantaj inacceptabil, cum spun. Or, o eventuală privatizare a Portului trebuie să aibă în vedere exclusiv criterii de rentabilitate economico-financiară. Ceea ce trebuie să înțeleagă bine inclusiv politicienii AUR, care, de când le este auzită vocea și în Parlament, se opun din principiu privatizărilor cu argumentele isterice și răgușite ale vrednicului de uitare Vadim Tudor. La Constanța, așa-zisul jurist al Partidului, senatorul Mateescu, a găsit că Portul nu trebuie privatizat pentru că, ce să vezi, e rentabil. Or, rentabil la statul român de azi înseamnă aproape același rentabil ca și în ultimii ani, falimentari pe linie, ai lui Ceaușescu. Deci problema oamenilor politici e mai întâi să facă tot ce trebuie ca să se maximizeze rentabilitatea la companiile de stat precum Portul Constanța, care e o adevărată mină de aur. Iar dacă nu se reușește – și nu prea se reușește de 30 de ani! – (pentru că mai mereu statul român e un proprietar și manager lipsit de integritate și catastrofal), atunci privatizarea să devină acceptabilă în condițiile unei competiții larg deschise, transparente și bazate pe criterii de strictă rentabilitate iar nu pe aranjamente politice și șantaje netrebnice.