ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția expertului în nimic Octavian Jurma, care în plină pandemie, în timp ce soțului ei susținea pe platformele Ro Vaccinare închiderea totală a oamenilor în case, se plimba bine-mersi prin toată lumea, a ajuns, din nou, în Mexic.

„Din nou in Mexicul plin de culoare”, scrie încântată Monica Jurmahttp://www.facebook.com/calatoriimonicajurma, zburătăcită din fundăturile Timișoarei tocmai în San Miguel de Allende, Mexico.

„Prima oprire, San Miguel de Allende, o bijuterie de oraș!”, exclamă adorabila soție a expertului Ro Vaccinare.

„Am gasit o atmosfera de sărbătoare chiar și în mijlocul săptămânii, cu mariachi în piata centrala a orasului, cu restaurante bune, și ne-am bucurat de toate!”, mai transmite Jurma noastră călătoare.

„În timp ce autointitulatul „om de știință” nu mai poate dormi de supărare că nu avem încă un lockdown total, soția sa se visează deja în Sri Lanka și Maldive, acolo unde va însoți, peste câteva zile, ca „travel designer”, un grup de turiști români.”, informa publicația locală Renașterea Bănățeană într-un articol devastator din plandemie.

Noi ne exprimă uimirea că căltoarea noastră pe tărâmuri mexicane umplă teleleu-tănase lipsită de protecție. Cine știe ce se mai poate întâmpla, așa departe și fără expertiza soțului la îndemână!

Doar acum o lună, expertul tuturor televiziunilor îndemna oamenii să poaret în continuare mască amenințând planeta cu profeții neștiute. Expertul apocaliptic Octavian Jurma revine cu dezvăluiri incredibile despre pandemie și anunță că varianta de Covid care devastează China va sosi și la noi:„Să purtăm masca din respect pentru viața și sănătatea celor din jurul nostru

Mai multe fotografii adorabile, aici: