ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!Valerie Cioloș-Villemin vrea să ajute România, cu puterea minții. Soția fostului premier Dacian Cioloș  anunță că, alături de alte persoane, va folosi o tehnică budistă, numită "mindfulness", transmite Antena3.ro.

„Astăzi, între orele 20.55 și 21.25, voi practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită. 
La unison cu alți practicieni de Mindfulness. 
O rugăciune sau o simplă și frumoasă intenție, emisă în liniște este la fel, foarte binevenită. Vă alăturați?
#Prezenta #MindfulRomania #ICare #ImiPasa #BeBlessed”, a fost mesajul transmis de Valerie Cioloș.

ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews