ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompiliu Diplan, de la Starea de Libertate, intervievat de ActiveNews, își arată susținerea față de avocata Marina-Ioana Alexandru, președintele Asociației Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților, și îndeamnă și alte organizații ale societății civile românești să o susțină pentru Consiliul Superior al Magistraturii. Termen limită: Duminică, 4 decembrie 2022, inclusiv. Documentația mai jos.

(Antet asociație)

Către,

SENATUL ROMÂNIEI- BIROUL PERMANENT

Calea 13 Septembrie nr. 1-3,

București,sector 5, 

Tel: +40 21 414 1111 ; +40 21 316 0300

Email: bp@senat.ro

Referitor la:

Susținerea doamnei avocat Marina-Ioana Alexandru

pentru alegerea sa ca reprezentant al societății civile în

Consiliul Superior al Magistraturii

Subscrisa ASOCIAȚIA................, persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, cu caracter autonom, neguvernamental și apolitic, cu sediul în......................, având CIF...................., email:..................., telefon..............., prin reprezentant legal,Președinte .........,în conformitate cu dispozițiile Legii nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, aduce la cunoștința Biroului Permanent al Senatului României că organizația noastră susține nominalizarea doamnei avocat MARINA-IOANA ALEXANDRU pentru alegerea sa ca reprezentant al societății civile în Consiliul Superior al Magistraturii.

Considerăm că doamna avocat Marina-Ioana Alexandru îndeplinește cu demnitate, etică, moralitate și profesionalism toate condițiile cerute de lege pentru ocuparea acestei funcții.

Cu respect,

(nume și prenume în clar)

Data______________                                                 

 

Președinte al

Asociația........................

(semnătura și ștampila în original)

ATENȚIE !!!

Vă rog să completați ceea ce este cu roșu, iar acolo unde este cazul (antet, nume, prenume, semnătură, ștampilă) să înlocuiți corect.

După ce ați completat cu datele necesare, vă rog să listați, să puneți data, să semnați și acolo unde ong-ul are ștampilă, să ștampilați, apoi să scanați sau să faceți o poză lizibilă și să trimiteți fie pe whatsapp la numărul de telefon 0744.369.973, fie pe adresa de email : candidatcsm@protonmail.com

Mulțumim pentru înțelegere și susținere!

Doamne, ajută!