ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Vorbesc în calitate de creștin ortodox și noi știm că Adevărul este Hristos. Iar adevărul științific este de neiertat.

Știu că pare ciudat că spun, că nouă ni se pare că este vorba de sănătatea publică. Nouă ni se pare că un producător a vrut să introducă produsul ARN mesager pentru bani. Nouă ni se pare că există și alte mijloace de coerciție, orice vreți dumneavoastră, control digital, politici monetare, scoaterea cash-ului, pseudoecologismul, resurse, războaie și așa mai departe.

Să țineți minte lucrul acesta cînd se va întîmpla, că se va întîmpla: Atacul și toată ținta lor malefică este la esența profundă a omului și la legătura dintre om și Hristos. Atacul este și va fi la Hristos. Ultima redută va fi Hristos.

Așa să ne ajute Dumnezeu!” - astfel și-a încheiat doctorița Oana Mihaela Secară pledoaria sa de la prima Conferință Covid, susținută la Parlament, sintetizând esența atacului la ființa omenească.

Continuăm să prezentăm astăzi și alocuțiunea sa de la cea de a doua Conferință Covid a Medicilor pentru Libertate și însoțim filmarea VIDEO de mai jos de prezentarea sa pe care o alăturăm ca Document PDF AICI.

Mai țineți minte avertismentul creștinesc și plastic al Părintelui Arhimandrit Zenovie Grigore cu „solzii de pește” de după vaccin, ridiculizat de agenții soroșiști din instituții și presă? Îi puteți vedea (din nou) în prezentarea doamnei doctor.

VIDEO via Războiul Informațional: