ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O listă lungă de morți subite, a fost publicată de Mark Miller, pe contul său de substack, listă pe care o redăm și noi mai jos pentru cititorii ActiveNews. Aceasta conține 40 de cazuri șocant, raprtate  în Statele Unite ale Americii în perioada 16 ianuarie - 23 ianuarie, a acestui an. 
 
 
1. David Crosby 
 
Poate că David Crosby a suferit de o boală înainte de a muri, dar colaboratorii săi pot atesta cât de harnic era, pentru că legendarul cântăreț ar fi plănuit să plece într-un turneu important în această vară și chiar lucra la un nou album până în săptămâna în care s-a stins din viață.  
 
 David Crosby
 
Muzicianul Steve Postell a vorbit cu Variety pentru a discuta despre ultimele zile ale cântărețului, spunând că co-fondatorul Crosby, Stills & Nash a glumit ani de zile pe seama morții sale, deoarece nu credea că va rezista, dar gândul nu l-a împiedicat niciodată să își imagineze un spectacol în fața unui public live din nou după pandemia globală. Legendarul vocalist ar fi discutat despre logistica spectacolelor sale planificate, cum ar fi autobuzele de turneu, locațiile în care să cânte, personalul de producție, cum ar fi un manager de turneu, personalul de sunet și trupa care l-ar însoți. Cu toate acestea, el a menționat că este trist că publicul nu a avut niciodată șansa de a urmări spectacolele pe care le plănuia, deoarece era unic și este similar cu "sunetul original al lui Crosby, Stills & Nash". Postell nu a putut să stea cu Crosby în ziua morții sale, dar au comunicat constant unul cu celălalt și chiar s-au întâlnit cu o săptămână înainte pentru o repetiție intimă în jurul orașului Santa Barbara. La vremea respectivă, muzicianul a dezvăluit că legendarul cântăreț "nu și-a pierdut focul", deoarece încă lucra la o mulțime de lucruri deodată, cum ar fi cântatul, scrisul, interpretarea și pregătirea unui spectacol de revenire, contrar a ceea ce credea publicul că ar fi zăcut la pat timp de doi ani. Abordând subiectul morții sale, Postell a precizat că au existat "unele dezinformări" despre muzician după ce a apărut vestea morții sale, deoarece a circulat un comunicat de presă al unui publicist, care o cita pe soția cântărețului, potrivit căruia acesta ar fi suferit de o boală lungă. Cu toate acestea, muzicianul a respins afirmațiile, spunând că a fost un "lucru confuz", deoarece nu era pe moarte, ci mai degrabă se lupta cu "afecțiuni preexistente" care sunt cunoscute publicului, după ce a împărtășit acest lucru în documentarul său "David Crosby: Remember My Name". Pe de altă parte, Sarah Jarosz, una dintre tinerele artiste pe care Crosby le-a admirat și susținut în ultimii săi ani, a confirmat că a lucrat cu muzicianul la ceea ce ar fi fost următorul său album.

2. A murit triplul campion NBA Chris Ford - 20 ianuarie 2023

Clubul Boston Celtics a anunțat astăzi pe Twitter că lumea a pierdut astăzi, la vârsta de 74 de ani, legenda NBA și Boston Celtics, Chris Ford. Chris Ford a fost membru al echipei Boston Celtics ca jucător atunci când echipa a câștigat campionatul NBA în 1981 și a fost antrenor asistent al echipei atunci când Boston Celtics a câștigat totul în 1984 și 1986. Ford a fost recrutat de Detroit Pistons în 1972, unde a continuat să joace în primele șapte sezoane ale carierei sale. În timpul sezonului 1978-79, Chris Ford a fost transferat la Boston Celtics, unde a rămas pentru ultimele patru sezoane ale carierei sale de jucător.

 
3. Fostul jucător de la Washington, Calvin Muhammad - 18 ianuarie 2023

 
 
Calvin Muhammad, care a avut cel mai bun an din NFL cu Washington Redskins în 1984, a murit. El a murit pe 4 ianuarie 2023, la vârsta de 64 de ani. În acel sezon '84, când receptorul titular Charley Brown a căzut cu o entorsă la gleznă împotriva celor de la Philadelphia Eagles, Redskins, după ce îl pierduseră deja pe receptorul Alvin Garrett, erau extrem de subțiri, doar Art Monk dovedindu-se a fi rămas dintre cei rămași.


4. Fostul fundaș de la Temple a murit la 29 de ani - 19 ianuarie 2023
 Jarred Alwan
 
Philadelphia, PA - Fostul fundaș de la Temple Jarred Alwan a murit. El avea 29 de ani. Nu a fost precizată cauza morții. Într-un GoFundMe, mama sa, Narci Alwan, a declarat că familia a fost "devastată și luată prin surprindere de pierderea fiului meu, Jarred". Ea a spus că, din această cauză, familia "nu era pregătită pentru costul ridicat al unui serviciu funerar". Vrem să-i oferim lui Jarred comemorarea pe care o merită", a scris ea. "Să-i onorăm memoria și să ne luăm rămas bun". Alwan a semnat cu Temple în 2013 de la Camden Catholic High School din New Jersey. El a fost membru al echipei Owls timp de trei ani și a jucat în 50 de meciuri de-a lungul carierei sale. El a participat la 169 de placaje, 14 pentru pierderi, cu 4,5 sacks-uri și șase mingi forțate în cariera sa.

5. Lumea sportului reacționează la moartea unui luptător legendar - 18 ianuarie 2023
 NEW YORK, NY - APRIL 04: Wrestlers Jay Briscoe, Mark Briscoe, Jay Lethal, Dalton Castle and Matt Taven visits the SiriusXM Studios on April 4, 2019 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images)
 
 
6. NEW YORK, NY - 04 APRILIE: Jamin Pugh, alias Jay Briscoe
 
FOTO: Luptătorii Jay Briscoe, Mark Briscoe, Jay Lethal, Dalton Castle și Matt Taven vizitează studiourile SiriusXM pe 4 aprilie 2019 în New York City. (Foto: Cindy Ord/Getty Images)

Marți seară, lumea wrestlingului a primit o veste devastatoare când vedeta Ring of Honor Jamin Pugh, alias Jay Briscoe, a murit. "Din păcate, Jamin Pugh a decedat", a anunțat proprietarul AEW, Tony Khan. "Cunoscut fanilor sub numele de Jay Briscoe, el a fost o vedetă în ROH timp de peste 20 de ani, de la primul show și până astăzi. Jay și fratele său Mark au dominat ROH, domnind ca campioni până în prezent. Vom face tot ce putem pentru a-i susține familia. Odihnește-te în pace Jamin".


7. Van Conner, basistul și co-fondatorul trupei grunge Screaming Trees, a murit la 55 de ani- 18 ianuarie 2023
 Four men with long hair pose for photos
 
Membrii trupei americane de grunge Screaming Trees deplâng pierderea co-fondatorului și basistului Van Conner, care a murit miercuri dimineață la vârsta de 55 de ani. Gary Lee Conner a anunțat miercuri moartea fratelui său pe conturile sale de Instagram și Facebook și a precizat că Van Conner a murit din cauza "unei boli prelungite". "A fost o pneumonie care l-a răpus în cele din urmă", a scris Gary Lee. "A fost unul dintre cei mai apropiați prieteni pe care i-am avut vreodată și l-am iubit enorm. Îmi va lipsi pentru totdeauna și mereu și mereu...". La începutul acestei luni, Gary Lee le-a oferit fanilor Screaming Trees o actualizare cu privire la starea de sănătate a fratelui său. Pe 5 ianuarie, el a scris pe Instagram că Van a fost "spitalizat cu o infecție la ficat" și că "a suferit, de asemenea, de o serie de probleme de sănătate de la sfârșitul anului 2021". Sursa AICI.

8. Muzicianul de blues,Thomasina Winslow a murit la 57 de ani - 17 ianuarie 2023
 
Singer, songwriter and guitarist Thomasina Winslow is shown performing on stage in 2013. (Photo by John Atashian/Getty Images)
 
New Baltimore, New York - Thomasina Winslow, care a locuit toată viața în regiunea capitalei, care a cântat pe albumul tatălui său cântăreț de muzică folk când avea 4 ani, s-a specializat în chitară clasică la Universitatea din Albany, a călătorit în lume după ce a devenit ea însăși muzician, a folosit muzica pentru a ajunge la tinerii aflați în situații de risc și a candidat la consiliul municipal după ce s-a mutat înapoi în orașul natal, a murit pe 12 ianuarie la vârsta de 57 de ani. Cauza a fost un accident vascular cerebral, a declarat fratele ei. "Muzica era ceea ce ea trăia și respira. Era modul în care ea vedea lumea. Era un recipient pentru ea și o purtătoare a tradițiilor sale", a declarat Sarah Craig, director executiv al paradisului muzicii folk Caffe Lena din Saratoga Springs. Winslow, programată să cânte în acest loc pe 4 februarie alături de trupa de blues Nite Train, a avut legături cu Caffe Lena încă din copilărie, deoarece tatăl ei, Tom Winslow, a cântat acolo. "Pierderea ei a fost o lovitură uriașă pentru comunitatea muzicală", a declarat Chris Shaw, un cantautor și chitarist care a cântat ultima dată cu Winslow în cadrul unei emisiuni radiofonice de sărbători în decembrie la WEXT, alături de un alt cantautor și chitarist veteran din zonă, Michael Eck - SURSA.

9. Alan Komissaroff, director de lungă durată al Fox News Channel, a murit la 47 de ani -20 ianuarie 2023
 
 Fox News Senior Vice President of News and Politics Alan Komissaroff died on Friday after suffering a heart attack at his home nearly two weeks ago. He was 47 years old.
 
Vicepreședintele senior al departamentului de știri și politică al Fox News, Alan Komissaroff, a murit vineri, după ce a suferit un atac de cord la domiciliul său, la începutul acestei luni. El avea 47 de ani. "Aceasta este o zi extrem de dificilă pentru toți cei care au lucrat îndeaproape cu Alan și suntem complet dezolați", au scris într-o notă adresată colegilor Suzanne Scott, CEO al FOX News Media, și Jay Wallace, președintele FOX News Media, într-o notă. "Alan a fost un lider și un mentor în întreaga FOX News Media, care a făcut parte integrantă din operațiunile noastre zilnice de știri și a jucat un rol indispensabil în fiecare ciclu electoral. Recenta acoperire a alegerilor de la mijlocul mandatului a fost cu ușurință una dintre cele mai bune nopți de reportaje speciale pe care le-a produs de-a lungul carierei sale. Și a fost producătorul suprem: știri de ultimă oră, politică, evenimente speciale - nu a existat un coleg mai stabil sau mai de încredere cu care să fii în camera de control în timpul celor mai importante evenimente ale timpului nostru, iar incisivitatea și pasiunea sa pentru știri ne-au făcut munca mai bună", au scris Scott și Wallace. SURSE: FoxNews și ActiveNews

Politica de „vaccinare" a Fox News:
 
 
„Într-o notă obținută de reporterul Oliver Darcy de la CNN, șeful departamentului de resurse umane al Fox Corp. Kevin Lord s-a lăudat că marea majoritate a forței de muncă a companiei este acum vaccinată, după ce a cerut angajaților să introducă statutul lor de vaccinare într-o bază de date la nivelul întregii companii. SURSA

11. Ralph Sacco, neurolog și fost președinte al AHA, a murit de cancer cerebral - 17 ianuarie 2023
 Obituary: Renowned UM neurologist Dr. Ralph Sacco dead at 65 | Miami Herald
 
Ralph Sacco, primul neurolog care a ocupat funcția de președinte al Asociației Americane a Inimii (American Heart Association - AHA) și editor-șef de lungă durată al revistei Stroke, a murit astăzi din cauza unei tumori agresive pe creier, a anunțat AHA. Sacco avea 65 de ani. Fostul său mentor și prieten, Jay P. Mohr (Columbia University, New York, NY), l-a numit un "rezistent" curajos în fața cancerului care, în cele din urmă, i-a luat viața. "În mare parte din perioada în care a avut tumora cerebrală cunoscută, a continuat să performeze la un nivel foarte înalt ca editor al revistei Stroke și director al programului de neurologie de la Universitatea din Miami", a declarat Mohr pentru TCTMD. "Probabil pentru că tumora a afectat partea creierului care nu era dominantă pentru vorbire și limbaj, el a fost capabil să desfășoare toată această activitate până la sfârșit." În momentul morții sale, Sacco era profesor și președinte Olemberg de neurologie la Universitatea din Miami, director executiv la McKnight Brain Institute, șef al secției de neurologie la Jackson Memorial Hospital și director la University of Miami Clinical and Translational Science Institute. SURSA


Politica de„"vaccinare" a facultăților de la U. din Miami: Membrii facultății și ai personalului care au o scutire de vaccin aprobată trebuie să se testeze o dată pe săptămână, indiferent dacă intenționează să fie în campus.

12. YouTuberul Slick Goku a murit - Cauza decesului YouTuberului a fost dezvăluită - 23 ianuarie 2023
 How did YouTuber Slick Goku aka Reggie Groover die? Cause of Death Revealed - Medico topics - News Hub | Latest News | Breaking News | Daily News

În urma multor speculații online, s-a confirmat pe 21 ianuarie 2023 că YouTuberul Slick Goku a murit. Vestea morții sale a fost confirmată de familia sa, care a oferit și un link către o pagină GoFundMe creată pentru a acoperi costurile înmormântării sale. În cei patru ani de când Slick Goku se alăturase YouTube, acesta adunase peste 250.000 de urmăritori și zeci de milioane de vizualizări ale videoclipurilor sale. După aflarea veștii că Slick Goku, al cărui nume real este Reggie Groover, a murit, mulți au vrut să afle cauza morții sale. Rapoartele sugerează că a murit pe 19 ianuarie 2023, iar vestea morții sale a fost anunțată oficial două zile mai târziu. În timp ce pagina GoFundMe nu oferă detalii despre moartea lui Reggie, actorul de voce Freddie Heinz a scris într-o postare pe Twitter că Reggie a murit în urma unui "accident vascular cerebral sever". Toate indiciile par să arate că moartea sa a fost destul de bruscă și i-a luat prin surprindere pe cei din jurul său.


13. Brittany Newton-Miller, dansatoare de la Portland Bollywood și susținătoare a drepturilor LGBTQ, a murit la 31 de ani - 22 ianuarie 2023

Portland Bollywood dancer, LGBTQ advocate Brittany Newton-Miller dies at 31 - oregonlive.com

Sâmbătă seara trebuia să fie cea de-a 13-a petrecere anuală de dans Jai Ho, inspirată de Bollywood, organizată de Prashant Kakad. În schimb, Kakad - mai bine cunoscut sub numele de DJ Prashant - a transformat această ocazie într-o celebrare a vieții prietenei sale apropiate și a unuia dintre primii săi membri ai trupei de dans Jai Ho, Brittany Newton-Miller, care a murit în mod neașteptat din cauza leucemiei pe 18 ianuarie. Ea avea 31 de ani. Newton-Miller a fost o dansatoare și coregrafă proeminentă din Portland cu trupele de dans Jai Ho și Wish Heart și o susținătoare ferventă a comunității LGBTQ+. Ea a lucrat cu spectacole de travestiți, festivaluri Pride și recent a început să lucreze pentru Prism Health - o clinică axată pe îngrijirea comunității LGBTQ+. În retrospectivă, Newton-Miller a prezentat semne de leucemie în ultimul an - erupții cutanate, sângerări nazale și vânătăi - și se plânsese de dureri de spate timp de câteva săptămâni înainte de a fi spitalizată pe 14 ianuarie, a declarat soțul ei.

14. Jason Pearson, creatorul Body Bags, a murit la 52 de ani - 17 ianuarie 2023
 Jason Pearson, Creator Of Body Bags, Died In December Aged 52

Jason Pearson, creatorul de benzi desenate ale cărui lucrări au apărut în titluri precum Legion of Super-Heroes, Astonishing X-Men și în seria sa proprie Body Bags, a murit în decembrie, la vârsta de 52 de ani, după cum s-a aflat. Vestea morții sale a fost anunțată luni prin intermediul rețelelor de socializare, o declarație explicând că "a murit luna trecută din cauze naturale". Postările ulterioare ale prietenilor menționează că cauza a fost un atac de cord, deși acest lucru nu a fost încă confirmat. Pearson s-a făcut remarcat la începutul anilor '90 cu ilustrații pentru o serie de numere din Legion of Super-Heroes, înainte de a lucra la diverse alte titluri DC din acea perioadă, inclusiv Justice League Quarterly, Green Lantern Quarterly și Starman. De acolo, lucrările sale au apărut ocazional în numere ocazionale ale unor titluri de la Marvel, Image și chiar Penthouse - a lucrat atât la Penthouse Comix, cât și la Penthouse Men's Adventure Comix - deși rareori pentru o perioadă susținută.

https://www.thepopverse.com/jason-pearson-obituary

15. Detroit Lakes deplânge pierderea bruscă a unui cunoscut lider al comunității - 23 ianuarie 2023
 
 Kate Spaeth obituary

Detroit Lakes, Minn - Kate Spaeth era cunoscută pentru activitatea sa în cadrul Water Carnival și al filialei Detroit Lakes a Minnesota Jaycees. De fapt, ea era cunoscută ca fiind "inima" clubului de servicii. Tânăra de 39 de ani a murit în mod neașteptat în weekend, cu doar câteva ore înainte de a fi numită cel de-al 91-lea președinte al JCI Minnesota, care a postat pe Facebook despre moartea lui Spaeth. Cauza decesului este necunoscută.

https://www.inforum.com/news/minnesota/detroit-lakes-mourning-sudden-loss-of-well-known-community-leader
 
16. Antrenorul și profesorul de 35 de ani de la gimnaziu se prăbușește și moare în fața clasei sale după ce a suferit un atac de cord- 22 ianuarie 2023
 
 Beloved young coach at Devine Middle School passes away after collapsing in class
 
Un antrenor și profesor de gimnaziu din cadrul Devine Independent School District a murit subit din cauza unui atac de cord după ce s-a prăbușit în fața elevilor săi la începutul lunii ianuarie. Jacob Sanchez, în vârstă de 35 de ani, din Bigfoot, Texas, a murit joi, 5 ianuarie 2023. Potrivit rapoartelor, Sanchez s-a prăbușit brusc la începutul orelor de curs. Membrii personalului i-au aplicat prompt manevre de resuscitare, dar, din păcate, nu au reușit să îl salveze. Potrivit Biroului Medicului Legist din comitatul Bexar, Sanchez a murit în urma unui atac de cord. Directorul școlii, Kandi Darnell, se afla cu el cu câteva minute înainte de a se prăbuși, după cum a relatat KSAT. "Părea bine și totul părea în regulă", a spus ea. Potrivit contului său de socializare, Jacob Sanchez a primit prima doză de vaccin Pfizer Covid-19 în decembrie 2020 și a doua doză în ianuarie 2021. "Ne-am făcut partea noastră", a scris el.

https://tinyurl.com/2xuxdsu3

17. Un avocat „a murit subit": Directorul operațional al celei mai mari firme de avocatură din Twin Cities a murit „brusc" -20 ianuarie 2023
 Robert Hamilton, COO of Fredrikson and Byron, unexpectedly died Sunday - Minneapolis / St. Paul Business Journal

Robert Hamilton, directorul operațional al Fredrikson & Byron, P.A., cea mai mare firmă de avocatură din orașele gemene din Minnesota, a murit subit săptămâna trecută, a anunțat firma. "Fredrikson anunță cu tristețe decesul neașteptat al lui Robert J. Hamilton, directorul său operațional, la 15 ianuarie 2023", potrivit comunicatului de presă al firmei. Potrivit necrologului său, Robert Hamilton "a decedat subit la 15 ianuarie 2023, la vârsta de 65 de ani, în urma unei rupturi de anevrism aortic".

https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/chief-operating-officer-twin-cities-largest-law-firm-dies-suddenly/
 
18. Tânărul surfer din Dana Point a decedat la Salt Creek - 19 ianuarie 2023
 
 21 year old surfer and bodyboarder Evan McMillen dies at Salt Creek on Sunday, January 15 : r/surfing
 
Duminică, Evan McMillen, în vârstă de 21 de ani, făcea surfing în break-ul său de acasă, Salt Creek, când a căzut și a rămas inconștient. Evan se dusese pentru o sesiune solo și nu surfase pe vârful principal. Nimeni altcineva nu se afla în apă lângă el. Camerele video arată cum Evan se ridică în picioare și cade brusc. Nu a mai ieșit la suprafață și nici nu a mai vâslit înapoi. Nu este clar dacă s-a lovit de fund sau de placă. Evan a fost descoperit multe minute mai târziu și a fost scos de pe mal, inconștient. A fost resuscitat până la sosirea ambulanței care l-a transportat de urgență. În cele din urmă, trecuse prea mult timp și Evan nu a mai putut fi resuscitat. Lui Evan îi plăcea să facă surf, dar era cunoscut și ca un bodyboarder înrăit. "Își făcea cu adevărat loc în lumea bodyboarding-ului și mergea departe. A apărut de nicăieri și în șase luni era cu ușurință unul dintre cei mai buni bodyboarderi din California", a declarat sponsorul principal al lui Evan, veneratul Jeff Hubbard de la Hubboards.

Nu a fost raportată cauza morții.

https://stabmag.com/elsewhere/young-stand-out-local-surfer-passes-away-at-salt-creek/

19. Restaurantul Cumberland a fost închis în urma pierderii subite a proprietarului - 19 ianuarie 2023
 Cumberland restaurant closed following sudden loss of longtime owner | WPRI.com

Jose Figueiredo, în vârstă de 73 de ani, a decedat subit pe 8 ianuarie 2023 în urma unui stop cardiac, potrivit fiului său, Nuno Figueiredo.  Jose Figueiredo și-a deschis restaurantul, Serra da Estrela, în Cumberland, Rhode Island, la începutul anilor 1980, unde a lucrat cot la cot cu soția sa timp de aproape patru decenii. În vârstă de 73 de ani, era bine cunoscut în cadrul comunității și avea o inimă de aur, potrivit fiicei sale Paula Neves. "Toată lumea era întotdeauna binevenită să intre în bucătărie, să spună "bună ziua" sau să învețe să gătească", a spus Neves. "Îi învăța rețetele sale".

https://tinyurl.com/42zu48fx

20. Un polițist „a murit subit": Iubitul detectiv al NYPD și tată a doi copii Sammy Lee a murit la 38 de ani- 18 ianuarie 2023
 NYPD Det. Sammy Lee dies after long fight against cancer

Un iubit detectiv din New York și veteran al războiului din Irak a murit marți la 38 de ani, după o luptă de câteva luni cu cancerul la ficat. Detectivul Sammy Lee, care a fost repartizat la Biroul de informații al NYPD, a fost diagnosticat în luna iulie a anului trecut, potrivit prietenilor săi. O sursă din poliție l-a descris pe Lee - tată a doi copii cu aproape o duzină de recomandări în palmares - ca fiind "unul dintre cei mai buni băieți din lume".

https://tinyurl.com/he66xj3d

21. Murray Glenn, purtător de cuvânt de lungă durată al Biroului Solicitantului celui de-al 7-lea Circuit, moare subit la 53 de ani- 17 ianuarie 2023
 
Solicitor's office administrator passes away in Spartanburg Co.

Murray Glenn, ofițerul de informare publică și administrator al Biroului Solicitantului celui de-al 7-lea Circuit, a fost declarat mort vineri, 13 ianuarie. Acesta avea 53 de ani. Medicul legist al comitatului Spartanburg, Rusty Clevenger, a declarat marți că, deși autopsia nu este finală, au fost descoperite probleme legate de inima lui Glenn și considerate cauza principală a decesului. Certificatul de deces este încă în așteptare din cauza altor teste. Glenn a fost descoperit în locuința sa pe 13 ianuarie de către biroul medicului legist. Clevenger a declarat că biroul său a fost chemat la reședința lui Glenn vineri după-amiază, după ce oamenii de la serviciu nu au reușit să dea de el prin telefon.
 
https://www.yahoo.com/now/murray-glenn-longtime-spokesman-7th-173243119.html

22. Un copil în vârstă de 2 ani moare brusc la o zi după ce a primit atât vaccinul COVID, cât și vaccinul anual împotriva gripei - 16 ianuarie 2023

Potrivit datelor de la VAERS, o fetiță de doi ani din New Hampshire a murit subit la o zi după ce a primit o doză de vaccin Moderna și de vaccin FluLaval Quadrivalent. Fetița a fost vaccinată pe 15 decembrie și a murit a doua zi, pe 16 decembrie 2022. Copilul nu a fost spitalizat, ceea ce sugerează că a murit brusc.

Nu a fost raportată cauza decesului.
https://tinyurl.com/ymub9rct
 
23. Jonathan William Lawlor, 49 de ani- 21 ianuarie 2023
 
 Jonathan Lawlor Obituary - East Windsor, CT | Bassinger & Dowd Funeral Home

Jonathan William Lawlor, 49 de ani, din Enfield, Connecticut, a decedat în mod neașteptat la 9 ianuarie 2023.

Nu a fost raportată cauza decesului.

https://tinyurl.com/3v3cue2d
 
24. Osmara Romo, 29 de ani - 21 ianuarie 2023

 Osmara Romo Obituary Harvard Illinois, Osmara Romo has passed away – Death – morguechapella
 
Harvard, IL - Pe 18 ianuarie 2023, familia mea a suferit o pierdere neașteptată. Fiica mea, Osmara Romo, avea 29 de ani când Domnul a chemat-o să fie alături de El, nu eram pregătită să se despartă de această lume, nu numai că m-a lăsat cu inima frântă, dar a lăsat în urmă și pe cei 6 copii ai ei, cu vârste de 5, 7, 9, 11, 13 și 14 ani.  Cer ajutorul familiei și prietenilor pentru a vă ajuta cu fonduri pentru a plăti înmormântarea fiicei mele. După cum puteți vedea, acest lucru nu era în planurile noastre. Dumnezeu este singurul care a știut și astfel a chemat-o. Cu orice ne puteți ajuta, vă vom fi recunoscători și vă vom fi recunoscători pentru totdeauna.

Nu s-a raportat cauza morții.
https://www.gofundme.com/f/memorial-for-osmara-romo

25. Steven Robert Vercande, 49 de ani - 21 ianuarie 2023

Steven Robert Vercande, 49 de ani, din Hills, Iowa, a murit în mod neașteptat la 18 ianuarie 2023 în urma unei hemoragii cerebrale. Steve a fost timp de 20 de ani tehnician de laborator (CDT) asociat de resurse de instruire în cadrul Departamentului de Protetică la Colegiul de Stomatologie al Universității din Iowa. A fost un profesor talentat și era foarte respectat atât de facultate, cât și de studenți. Îi plăceau jocurile video, fotbalul Hawkeye și laboratorul său iubit, Pepsi.

https://www.thegazette.com/obituaries/steven-robert-vercande/

Universitatea din Iowa cere tuturor facultăților, angajaților și studenților să fie "vaccinați" pentru covid, dacă nu au primit o scutire:

https://coronavirus.uiowa.edu/vaccine-information

26. Joseph C. Dingle, 35 de ani - 20 ianuarie 2023
 
 Joseph Dingle Obituary (1987 - 2023) - Legacy Remembers

Joseph C. Dingle, în vârstă de 35 de ani, din Utica, NY, a decedat în mod neașteptat la 12 ianuarie 2023.  El va fi regretat, iubit și ținut minte de toată familia și prietenii săi.

Nu a fost raportată cauza decesului.
https://www.legacy.com/us/obituaries/name/joseph-dingle-obituary?id=38707524

27. Ryan G. Angers, 23 de ani - 20 ianuarie 2023
 
 Ryan Angers Obituary (2023) - Hartford, CT - Hartford Courant

Ryan Gil Angers, în vârstă de 23 de ani, din Tolland, Connecticut, a decedat în mod neașteptat la 16 ianuarie 2023.  Și-a trăit din plin scurta viață, asigurându-se că își pune visele în aplicare. Fie că a călătorit în lume, a sărit de pe stânci, a făcut escaladă sau snowboarding în backcountry, era sigur că își făcea prieteni oriunde mergea. Avea întotdeauna un zâmbet cald pe față și îi primea pe toți cu brațele deschise. Ryan a fost un fiu, un frate, un văr și un prieten extraordinar, care ne va lipsi mereu.

Nu a fost raportată cauza decesului.
https://tinyurl.com/52e2mps8

28. Luis Ramon Robles, 36 de ani - 20 ianuarie 2023

Luis Ramon Robles, 36 de ani, din Auburn, New York, a decedat la 23 decembrie 2022, la domiciliul său. Îi supraviețuiesc părinții săi, fiica sa, Ayanna Robles, și multe alte rude.

Nu s-a raportat cauza decesului.
https://www.daincullinan.com/obituary/luis-robles

29. Peter L. LaFave, 55 de ani - 20 ianuarie 2023
 
 Peter LaFave Obituary - Oswego, New York | Legacy.com

Peter L. LaFave, în vârstă de 55 de ani, din Oswego, NY, a decedat la 17 ianuarie 2023, la domiciliul său.  Înainte de a se pensiona, fusese angajat ca ajutor pentru persoanele cu handicap la școala Lockland din Waterloo. Îi supraviețuiesc mama sa, soția sa, cele două fiice ale sale, multe alte rude și pisica sa iubită, Pico.

Nu s-a raportat cauza decesului.
https://www.daincullinan.com/obituary/peter-lafave

30. Rob Everson, fan Thunderbird și jucător al clubului Buffalo din Chicopee, Mass Buffalo Club, a murit- 20 ianuarie 2023
 
Robert Everson Obituary (1990 - 2023) - Chicopee, MA - The Republican

Chicopee, MA - Un mare fan al WWE și jucător al Mass Buffalo Club a decedat. Rob Everson, care a adorat și fanul Thunderbird, a murit în mod neașteptat luni, 16 ianuarie, în urma unei boli scurte. Potrivit familiei, el a murit la vârsta de 32 de ani. Era cunoscut cu drag ca Jesus de către destui prieteni de biliard și era, de asemenea, un mare fan Thunderbird. Deocamdată, familia nu a dezvăluit publicului cauza morții.

https://snbc13.com/rob-everson-thunderbird-fan-and-chicopee-mass-buffalo-club-player-has-died-death-obituary
 
Au mai fost raportați de asemenea: 

31. Catherine Conover-Hollibaugh, 43 de ani-19 ianuarie 2023

Catherine Conover-Hollibaugh, 43 de ani, din Rome, NY, a încetat din viață la 13 ianuarie 2023, la Spitalul St. Joseph din Syracuse, NY, înconjurată de cei dragi.

Nu s-a raportat cauza decesului.

https://tinyurl.com/5c685hak

32. Ronnie „Poncho" Gean Craig, 68 de ani- 19 ianuarie 2023

Ronnie "Poncho" Gean Craig, în vârstă de 68 de ani, din Mount Vernon, Iowa, a încetat din viață în mod neașteptat la 17 ianuarie 2023. Cele două pasiuni ale sale erau muzica - inițial a vrut să fie disk jockey - și mașinile. Entuziasmul său pentru mașini l-a condus la o carieră lungă și de succes ca vânzător de mașini, dar dragostea profundă pentru soția și copiii săi a fost primordială în viața sa.
 
Nu a fost raportată cauza decesului.

https://www.thegazette.com/obituaries/ronnie-poncho-gean-craig/

33. Jessica Sanchez, 30 de ani - 19 ianuarie 2023

Jessica Sanchez, în vârstă de 30 de ani, din Utica NY, a decedat în mod neașteptat marți, 10 ianuarie 2023. Îi plăcea muzica, petrecerea timpului cu prietenii și familia, în special iubita ei fiică Jessabelle, care era lumina vieții ei. 

Nu a fost raportată cauza decesului.

https://www.legacy.com/us/obituaries/name/jessica-sanchez-obituary?id=38700627

34. Matthew Christopher Molloy, 24 de ani - 19 ianuarie 2023

Matthew Christopher Molloy, 24 de ani, din Rocky Hill, Connecticut, a murit la 16 ianuarie 2023, după o luptă de un an cu cancerul. Matt a fost strălucit din punct de vedere academic și a excelat și pe plan sportiv: a fost căpitanul echipelor de lacrosse și de fotbal ale liceului său. Și-a obținut diploma de licență la UConn în 2021, după care a lucrat ca ucenic la Goldberg Larkin, LLC în sectorul serviciilor financiare. Matt iubea activitățile în aer liber; îi plăcea să facă skim boarding și să pescuiască împreună cu familia și prietenii și îi plăcea să schieze cu prietenii în timpul iernii.

https://tinyurl.com/46y37a6b

35. Un medic veterinar „a murit subit": Dr. Kristin Sobel (Boyd), DVM, 39 de ani. 18 ianuarie 2023

Ridgefield, CT - Dr. Kristin Sobel (Boyd), DVM, 39 de ani, din Ridgefield, a murit pe 31 decembrie 2022. Încă de timpuriu, Kristin și-a manifestat talentul în domeniul academic și sportiv, dar vocația ei a fost găsită în îngrijirea animalelor de companie ale familiei sale.

Nu a fost raportată cauza decesului.

https://tinyurl.com/29ntpyfr

36. Jacob Benjamin Leon, 35 de ani - 17 ianuarie 2023

Jacob B. Leon, în vârstă de 35 de ani, originar din Little Falls, New York, a decedat în mod neașteptat sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în Oneonta, New York.  Jacob a iubit fiecare moment petrecut alături de familia și copiii săi dragi. Îi plăcea să pescuiască și să fie în aer liber.
 
Nu a fost raportată cauza decesului.

https://www.legacy.com/us/obituaries/name/jacob-leon-obituary?id=38672408

37. Nathaniel Wallace Aikens, 28 de ani - 17 ianuarie 2023

Nathaniel Wallace Aikens din Pensacola, Florida, a decedat la 11 ianuarie 2023.  După ce a urmat o facultate în Pensacola, a devenit ofițer de poliție pentru oraș, iar mai târziu a lucrat pentru Navy Federal Credit Union. Nathaniel avea o abilitate naturală de a face oamenii să râdă și s-a bucurat din plin de viață. Capacitatea lui Nathaniel de a lumina o încăpere cu zâmbetul și râsul său ne va lipsi foarte mult!

Nu a fost raportată cauza decesului.

https://tinyurl.com/mxb99rek

38. Brayden Edward McMillen, 15 ani - 15 ianuarie 2023

Anchorage, Alaska - Brayden Edward McMillan, în vârstă de 15 ani, a decedat la 10 ianuarie 2023.  Brayden a avut un zâmbet contagios, o inimă bună, un farmec natural, o siguranță de sine și o personalitate glumeață și amuzantă care prospera prin glume și râsete împărtășite. Își iubea prietenii, se bucura de angajamentul său față de programul NJROTC, de alergarea în aer liber și de consumul unor cantități abundente de ananas.

Nu a fost raportată cauza decesului.

https://adportal.adn.com/adportal/listingView.html?id=5610

39. Rocky Roark Riddell, 66 de ani - 15 ianuarie 2023

Rocky Riddell a murit în mod neașteptat în Kailua, Hawaii, la 27 decembrie 2022, în urma unor complicații în timp ce urma un tratament pentru cancer. Rocky s-a născut în Anchorage, Alaska. A fost un tâmplar și un meșter excelent și a lucrat peste tot în Alaska înainte de a se muta în Hawaii în 1989. A deținut și a operat K2 Construction, construind și remodelând case personalizate și afaceri comerciale.  A fost un pasionat al activităților în aer liber și îi plăcea să exploreze, să facă scufundări, să facă drumeții, să schieze, să facă caiac, să navigheze, să meargă cu cortul și să se plimbe cu motocicleta, precum și artele spectacolului. Avea un simț al umorului foarte dezvoltat și nu a ezitat niciodată să îl aplice la momentul potrivit.

https://adportal.adn.com/adportal/listingView.html?id=5582

40. Raportat la 13 ianuarie:Tyler Benjamin Anderson, 38 de ani - ianuarie 2023

Tyler Benjamin Anderson, în vârstă de 38 de ani, din Strasburg, VA, a decedat la 9 ianuarie 2023, în urma unui stop cardiac brusc. A absolvit liceul Strasburg High School și a lucrat ca tipograf în industria de design grafic. Tyler era un pasionat de sport, căruia îi plăcea să tragă cu arcul și să facă drumeții.

https://www.legacy.com/us/obituaries/nvdaily/name/tyler-anderson-obituary?id=38631801
 
ȘAMD...

Dumnezeu să-i odihnească în pace!