ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZĂRI TEXT ȘI VIDEO:

„Stegarul Dac” s-a suit pe minister:

Av. Marina-Ioana Alexandrescu:

Românii s-au adunat în fața Ministerului Sănătății din București, strada Cristian Popișteanu, nr. 1-3, sector 1, în dreapta Ministerului de Interne - fostul CC al PCR din Piața Revoluției, pentru a protesta împotriva Hotărârii de Guvern privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023-2030. 

Aceasta propune propagandă și presiune pentru vaccinarea sistematică atât a copiilor cât și a adulților pe toată durata vieții cu toate vaccinurile ARNm impuse sezonier prin programele dictate.

ACTUALIZARE ORA 13.00: Ministrul Alexandru Rafila refuză dialogul cu protestatarii. Manifestanții, inspirați de protestul polițiștilor, strigă: „Ieși afară, javră ordinară!”.

ACTUALIZARE Ora 15.00: A ÎNCEPUT DEZBATEREA ONLINE. Ministerul a refuzat dezbatere fizică. Sunt înscriși 70 de vorbitori, între care medici, avocați, jurnaliști dar și politicieni. Vă vom ține la curent cu desfășurarea ei.

La ora 15, Luis Bratu a anunțat la microfon că vor merge în minister la dezbateri 3 persoane purtători de cuvânt al mulțimii de afară: Dr. Geanina Hagimă, Adrian Aciu și Luis Bratu.

Luis Bratu a incercat primul în mai multe rânduri să ocolească jandarmii și să pătrundă în minister. Jandarmii au fost violenți, l-au bruscat în repetate rânduri atât pe el, cât și pe doamna Hagimă.

În acest timp, stegarul Cezar Avramuță a escaladat balconul Ministerului Sănătății, iar mulțimea a devenit extrem de furioasă. Se scandează:


Demisia!
 
Afară, afară, cu virușii din țară!

Nu v-ajunge cât furați,
Vreți să ne asasinați!

Copiii noștri
Nu-s cobaii voștri!

Raportul cu OMS
Trădător de țară e!

O. M. S. o mizerie!

Ministerul morții!

Sunteți vinovați,
Vă vrem judecați! 

Răspundere penală
Pentru presa criminală! 

La 15 45, Cezar a reușit să primească un steag în balcon și a fluturat tricolorul.
 
Atmosfera este incandescentă, iar Pompiliu Diplan face apel în repetate rânduri pentru ca bucureștenii să se alăture protestului.
 
ACTUALIZARE ORA 16:
 
La 16 au venit pompierii cu scări și echipamente speciale, probabil pentru a îl da jos pe Cezar Avramuță din balcon.
 

Sunt prezente Digi 24, B1 TV
 
Se scandează:

Presa mincinoasă să se ducă - acasă!

Plecați, plecați și ne lăsați!
 
Nurnberg v-așteaptă și pe voi, ticăloși care pozați în eroi!
 
România, să se știe, nu va fi o colonie!

Se moare în spitale de infecții nosocomiale!

Aparate și dotare, nu strategii de vaccinare!

Nu vrem să fim conduși de hoți și de miniștri mafioți!

Protestăm, protestăm, strategia o anulăm. Protestăm, protestam, vaccinarea o anulăm. 
Sunteți rău intenționați, creșterea mortalității o încurajați!

Vinovații judecați, condamnați și arestați! 
 
Opinii ale specialiștilor:

Dr. Carmen Oțelea către Ministerul Sănătății privind ”Strategia națională pentru vaccinare”: Această noțiune nouă - ”vaccinarea de-a lungul întregii vieți”, nu este explicată și NU ESTE JUSTIFICATĂ

Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților și Alianța Părinților, notificare către Ministerul Sănătății: Revocați integral proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare

Dr. Geanina Hagimă: Solicit retragerea în totalitate a Hotărârii de Guvern privind aprobarea ”Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030”. IATĂ MOTIVELE!

Sinteza punctului de vedere al avocatului Gheorghe Piperea la așa-zisa „dezbatere” online de la Ministerul Sănătății: Proiectul induce implicit obligativitatea vaccinării, prin nenumărate dispoziții și frazeologie, ceea ce înseamnă că MS minte

Vedeți și TRANSMISIE VIDEO: ”DEZBATEREA” ONLINE de la Ministerul Sănătății pe tema Strategiei Naționale de Vaccinare. ÎN DIRECT via Aurelian.ro

Vedeți CHEMAREA la PROTEST: JOI, 17 AUGUST, ORELE 11.00, la Ministerul Sănătății. Pompiliu Diplan: Dacă nu vreți să vă fie otrăviți copiii, veniți să spuneți NU STRATEGIEI NAȚIONALE DE VACCINARE!