ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am aflat de la IKEA că astăzi este Ziua Homosexualilor. În așteptarea Zilei Victimelor Homosexualilor prezentăm o situație întregistrată la un spital de psihiatrie cu un asistent care ar fi trebuit să fie pacient:

Polițiștii din Câmpina au deschis luni, 16 mai 2022, un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce au fost sesizați cu privire la faptul că un pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila a fost violat de către un asistent homosexual.

Conform datelor comunicate, luni, de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către administratoarea unității spitalicești Voila cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat sexual de către un asistent medical, scrie Agerpres citat de ȘPS.

Irina Minescu, managerul spitalului, a declarat pentru Adevărul că asistentul medical incriminat „nu este angajat de ieri”, ba din contră, este unul dintre cei mai vechi salariați, cu o vechime în muncă de 13, 14 ani (!).

”Suntem dezamăgiți și îngroziți că s-a putut întâmpla așa ceva. Așteptăm rezultatul anchetei de la poliție, iar noi am făcut ancheta noastră internă”, a precizat dr. Irina Minescu. Potrivit acesteia, asistentul acuzat că a abuzat sexual un pacient cu afecțiuni psihice, a intrat în concediu medical, acesta urmând să fie audiat de polițiști. 

Tânărul în vârstă de 18 ani suferă de o afecțiune psihică „majoră” și urma să se externeze din Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, în data de vineri 13 mai 2022.  În noaptea de joi spre vineri, băiatul a fost vizitat în salon de către asistentul medical homosexual, care ar fi profitat de starea lui și l-a abuzat sexual.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, iar polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpina continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.