ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Matyasi Ildiko, membră a Camerei de Comerț și Industrie Alba, a plecat la ceruri, mult prea devreme, lăsând durere în sufletele familiei și colegilor, anunță azi, vineri, 3 martie 2023, ziarul transilvan Unirea.

„Am aflat cu tristețe despre pierderea unei ființe foarte dragi nouă: Matyasi Ildiko – prietenă, colaboratoare, membră a Camerei de Comert si Industrie Alba, administrator al Servcom Horeca&Logistic, mereu aproape de noi, un suflet cald, blând și darnic.

În aceste clipe îndurerate, transmitem familiei cele mai sincere condoleante!

A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai suferință și durere.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i poată alina durerea și să-i odihnească sufletul!”, au transmis reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Alba, prin intermediul paginii de socializare.

„Conducerea SC Apulum SA transmite un ultim omagiu celei care a fost MATYASI NICULINA-ILDIKO odată cu trecerea la cele veșnice și un gând de mângâiere familiei îndoliate.

Sincere condoleanțe!”, au transmis și reprezentanții fabricii de porțelan Apulum SA.

Vedeți și Moarte subită pentru unul din cei mai buni folkiști ai județului Alba. Muzicianul Adi Mitescu avea 52 de ani

Conform paginii sale de Facebook, regretata antrepenoare se vaccinase Covid prima oară în urmă cu exact 2 (doi) ani, în martie 2021 - FOTO mai jos. Ildiko, o tânără sportivă, lasă în urmă un băiețel de numai 12 ani.

Citiți și 2023. ANUL 3. ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)