ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În memoria lui Sorin Săvulescu, fost asistent medical la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul mort produs de serul experimental Covid, descoperit și raportat în România de ActiveNews, în urmă cu exact doi ani, la 11 ianuarie 2021

Sincer, aș fi vrut să scriu în titlu javrele vacciniste. Sau idioții vacciniști. Pentru că acestea sunt cele mai nocive categorii de propagandiști vacciniști: ticăloșii și proștii (mai există și cocktailul Molotov dintre cele două tipuri: și javre și idioate). La mijloc, cei care au fost duși de nas de vectorii de mai sus sau, și mai rău, care au fost obligați să se vaccineze: victimele.

Subiectul Anului 3 - Anul Morții Subite - este mult mai serios decât „dezvăluirile” apărute în presă oficială.

Aș fi preferat să vă atrag atenția asupra adevărurilor cu adevărat zguduitoare ale sfârșitului de an 2 și început de an 3, așa cum a fost el prevestit de Luc Montagnier, cu privire la acel eșantion din serurile „superbe” inoculat cu elementele necunoscute din cadrul celui mare experiment pe subiecți umani din istoria omenirii (doar nu era să fie introduse în toate dozele, că rămânea Kill Gates fără pilot și grădinar).

Aș fi vrut să vă vorbesc despre faptul că nemții au început să recunoască oficial și să studiaze efectele adverse ale pseudo-vaccinurilor experimentale Covid. Ba chiar să ceară, în urma audierilor unei Comisii Speciale de Anchetă din Bundestag, autopsierea celor care au murit la scurt timp după vaccinarea COVID, invocându-se și un studiu realizat la Universitatea din Heidelberg, care arată că 71% dintre morțile subite sunt cauzate de vaccinurile Covid.

Ați auzit la noi ceva similar, prin Senat, prin Cameră, pe la Parchetul General - care poate să verifice pe loc dacă morțile subite se regăsesc în baza de date a CNCAV -, deși ditamai profesorul Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, o somitate în materie, scrie clar că mortalitatea excesivă din România poate fi cauzată de campania de vaccinare? Ntzzz... De ce s-ar face așa ceva?

Mai bine să facem pe proștii și să ne mirăm de niște reacții adverse cunoscute decât să ne apucăm să numărăm morții și să căutăm și să tragem la răspundere responsabilii de moartea lor. Sau, și mai bine: să pontăm morțile subite pe noua invenție: FLURONA, struțo-cămila care dă din coadă și pac, mor oamenii subit.

Și toate pe fondul tăcerii asurzitoare cu privire la valul de cancere declanșat în urma vaccinării, la cazurile de infertilitate, la decesele în masă ale pruncilor nenăscuți ale mamelor vaccinate și la copiii din ce în ce în ce mai bolnavi, loviți de boli misterioase... Găsiți totul AICI.

Dar să tratăm, totuși, succint, pocnitorile de presă de ieri, că poate devin măcar niște artificii:

1. Scăndăluțul Oprea-Gheorghiță: Am înțeles că SRI s-a săturat de Valeriu Gheorghiță de la spitălărie și vrea să scape de el. Asta nu poate decât să ne bucure, pentru că așa cresc puțintel șansele ca acest Teodor Brateș al campaniei de vaccinare să ajungă în instanță pentru crimele de la revoluția bolșevic-covidistă.

Dar pe viitor recomandăm organelor (dar ai cui?) să nu mai pună să le facă treaba USR-iști proști, care nu știu nici măcar să citească un raport, și ziariste țoape și toante, care descoperă documente prăfuite cam de pe vremea de când au început să aibă dereglări de perioadă după injectarea sigură și eficientă, de care și-au dat seama abia după 18 luni, când s-a terminat campania de vaccinare.

Zice Bogdan Oprea, ex-ul purtător de vorbe al lui Băsescu și apoi ex-ul lui Voiculescu la Sănătate, în plină perioadă de injectare: „Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29) (în realitatea pag. 30 - n.n.)! 41.486 de oameni!!! Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni”. 

Bine, el era la Ministerul Sănătății. Ăștia, USR-iștii, care vor să o pună acum de un tam-tam electoral, se știe că au spus adevărul despre serurile experimentale Covid, despre contraindicațiile și reacțiile lor adverse. Numai binele oamenilor l-au vrut! Nu ca nenorociții de la CNCAV!

Dar mergem și noi în Raportul CNCAV la pagina cu pricina (de fapt pag. 30, cum ziceam) și ce vedem: că nu sunt 41.486 de oameni ci 41.486 de reacții adverse, de diferite tipuri, suferite de 19.716 persoane (evidențiate la pag. 29), adică exact ce zicea și INSP, în Raportul despre care a scris colega noastră de la Național, Claudia Marcu.

Așa e când ești ex-mare mahăr și ex-măhăruț și apoi fost șefuț la Adevărul și fost cancelăruț la Siegrfied și fost bossuț la UE, în prezent prof dolofănuț la Facultatea de Jurnalism și „Științele” Comunicării: e mai greu să citești un Raport, darămite să-l pricepi.

Acum, bineînțeles că și cifra aceasta de 19.716 este cu mult-mult sub realitate iar marea și oribila minciună prin omisiune privește de fapt numărul morților de după vaccin.

Robert F. Kennedy arată într-un studiu din publicația sa de front - The Defender - că în SUA, unde sistemul VAERS e mult mai bine pus la punct, reacțiile și decesele post-vaccin înregistrate pe platformă reprezintă cam 1% din situația reală. Foarte posibil ca și la noi să fie la fel. Câtă lume știe cum se înregistrează reacțiile adverse online (cu excepția lui Marius Mioc)? Și câți medici au avut curajul să o facă? V-ați răspuns singuri.

Ca să încheiem cu personajul în cauză: Oprea reclamă acum cu spume useriste la gură că Gheorghiță a mușamalizat ticălos cazul doctoriței din Vâlcea cu pareză facială după vaccin, despre care cred că doar noi am scris mai pe larg. Porcăria s-a petrecut pe 5 februarie 2021. Suntem în 11 ianuarie 2023. De ce ai tăcut până acum, gogoșică mică cât o broscuță dar umflată cât un bou?

2. Documentul CNAS din 24.03.2021 cu efectele adverse ale serului experimental AstraZeneca (recomandat și la Trinitas TV). Pentru orice ziarist și cititor de ActiveNews informat documentul este un mare fâs. Noi am relatat constant despre aceste efecte adverse, raportate de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) obligatoriu și autorităților române, avertizând asupra faptului că acestea știu exact ce se întâmplă dar recomandă în continuare, iresponsabil, injectarea oamenilor cu otrava din așa-zisele vaccinuri.

Sigur, este încă o dovadă că autoritățile, în cap cu Iohannis, Arafat, Cîțu, Voiculescu, Rafila, Cercel ș.a. plus ultimul pe listă, cu voia Dvs, Gheorghiță de la sculărie, AU ȘTIUT! Dar cine a zis că n-au știut?

AU ȘTIUT ȘI AU TĂCUT. Sau AU ȘTIUT ȘI AU MINȚIT prin omisiune, cum a făcut Gheorghiță. Deși în martie 2021 20 de țări ale lumii suspendaseră injectarea cu AstraZeneca și 9 țări din UE au întrerupt-o complet iar la noi se murea deja din cauza serului, cu cheaguri de sânge în organe interne, el o ținea langa cu vaccinarea „sigură și eficientă”, pe 8 aprilie 2021, la două săptămâni de la documentul EMA/ANM:

„Sunt încă un număr important de persoane care doresc să se vaccineze cu vaccinul de la compania AstraZeneca, nu putem să luăm dreptul acestor persoane de a opta pentru acest lucru. Tocmai de aceea cred că informarea este importantă, cred că ar fi fost mai greu să justific sau să justificăm de ce am suspendat vaccinarea cu vaccinul de la AstraZeneca comparativ cu decizia de a continua”, a spus imberbul la B1TV.

Mostră de cinism criminal: află că serul e periculos dar pentru că „i-ar fi fost mai greu să explice”, ca Postelnicu, că „a fost un dobitoc”, merge înainte cu injectarea otrăvii!

Oricum, și acest Document în cauză, împreună cu multe altele, se afla pe site-ul Agenției Naționale de Medicamente (ANM) și chiar și pe ROVACCINARE încă de la data primirii lui de la AstraZeneca, respectiv EMA, în 2021.

Dar cine să (mai) citească? Presa mituită cu 40 de milioane de euro (1 milion numai la Realitatea TV unde prestează „suveranistele” și „antivaccinistele”!) care descoperă acum apa caldă care curge cu sânge și cheaguri lungi și de doi metri? Vă dați seama cum put după ce nu s-au spălat trei ani de zile? Apropo: am înțeles de la Pagina de Media că Realitatea TV are o audiență magnifică, de la 66.000 la maximum 116.000 de oameni în „Prime Time”. Ca să ajutăm postul, am publicat și noi pe site un clip edificator de la Relitatea cu fiica mai mare a mafiotului gunoaielor, Alexandra Păcuraru. A ajuns la 1 milion și 250.000 de vizionări (1.250.000) pe Rumble.

Revenim: Cine să (mai) citească? Omul sărman devenit cobai și victimă pe viață a serurilor experimentale după ce a fost hipnotizat de javrele idioate în cauză?

Cîțu, Orban, Iohannis?

Dacă vreunul dintre ei ar fi citit - nu ActiveNews, unde sunt literalmente mii de articole și studii pe temă - ci „știrile oficiale” mult trâmbițate, ar fi descoperit ce spuneam și noi, încă din decembrie 2020 (!) - citând Administrația pentru Alimente și Medicamente a Statelor Unite ale Americii (FDA - Food and Drug Administration) și Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) ale SUA - și anume că între cele 22 de „efecte secundare” ale unui VACCIN ANTI COVID-19 se află inclusiv MOARTEA. Puteți urmări dezbaterile video asupra acestui subiect și citi documentele oficiale americane AICI. Repetăm: decembrie 2020; „știri oficiale”.

Apoi, dacă ar mai fi avut vreo javră sau vreun idiot posibilitatea de a înțelege mai mult decât primește în plic - „Sigur și Eficient”/ ”Vaccinul oprește transmisia virusului” (motivarea oficială a sinistrelor Certificate de Vacinare) -, n-ar mai fi fost o surpriză pentru nimeni nici declarația directorului Pfizer dată în Parlamentul European la 12 octombrie 2022, și anume că serul Pfizer nu a fost testat pentru oprirea transmisiei.

Pentru că la data de 11 decembrie 2020, aceeași agenție federală a SUA - FDA -  scria negru pe alb în Autorizația Medicală de Urgență pentru Pfizer: „At this time, data are not available to make a determination about how long the vaccine will provide protection, nor is there evidence that the vaccine prevents transmission of SARS-CoV-2 from person to person.” - „În acest moment, nu există date disponibile pentru a stabili cât timp va asigura protecția și nici nu există dovezi că vaccinul previne transmiterea SARS-CoV-2 de la o persoană la alta.

Cu alte cuvinte, că e apă de ploaie. De fapt, ar fi fost bine să fie apă de ploaie. Dar este ceva cu mult mai grav.

Și asta se va vedea, de acum încolo, cu ochiul liber, în ANUL 3 - ANUL MORȚII SUBITE.

Și de către idioți și idioate, și de către javre, dar mai ales de către victime. Care uneori vor fi și din rândul cocktailului...

Să încheiem cu un Molotov:

Klaus Iohannis pe 19 octombrie 2021:

„Dragi români,

Vaccinarea este singura soluție care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare. (FALS! - n.n.)

Este în același timp și argumentul suprem împotriva tuturor celor care, contestând cu premeditare sau din ignoranță vaccinurile, sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor pe care, chipurile, încearcă să îi salveze de efecte secundare adverse imaginare. (tocmai dovedite ca reale, cu acte - n.n.)

Vaccinurile anti COVID sunt sigure și eficiente (FALS! FALS! FALS! - n.n.), la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sunt reale și dramatice.

Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața.

În același timp, pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv, sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia (FALS! - n.n.) comunitară intensă și este nevoie de ele acum.

Fie că vorbim de Certificatul verde adoptat în regim de urgență de către Parlament sau de alte măsuri capabile să reducă pe termen scurt mobilitatea și interacțiunea umană, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă în a le asuma și pune în aplicare, indiferent cât de nepopulare ar părea. Orice zi pierdută sau de ezitare poate avea efecte dramatice pentru noi toți, ca societate.” (60m.ro)

Bogdan Tiberiu Iacob întreabă: Iohannis a mințit despre zecile de mii de efecte adverse ale vaccinurilor. Cînd demisionează?