ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Prahova.

Sursa citată de Realitatea TV a precizat că polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Vedeți și Tragedie: un copil de 8 ani, prezentat în videoclipurile guvernamentale de propagandă pro-vaccin din Israel, a murit subit în urma unui stop cardiac

„La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă. La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei”, a mai transmis sursa citată.

Citiți și Tragedie la un liceu din Ohio: O elevă premiantă a murit subit la doar 17 ani

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai transmis polițiștii.

Ieri s-a anunțat că un alt elev de 16 ani, de la o școală din județul Sălaj, a murit subit în curtea școlii, în pauză: „A făcut doi pași, după care a căzut pe spate, ca secerat”

În urmă cu o săptămână, o fată de 13 ani a murit subit în baie, în județul Dâmbovița.