ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost înmormântată duminică la cimitirul din orașul natal Turda, fiind condusă pe ultimul drum pe rude, prieteni și apropiați, potrivit Antena 3. În ciuda declarațiilor anchetatorilor că nu pot fi oferite date din anchetă pe nu se știe ce surse au ajuns în presă informații neconfirmate, potrivit cărora aceasta ar fi murit înecată. Investigația nu este, însă, finalizată.

Tânăra în vârstă de 34 de ani care lucra și la Radio3Net "Florian Pittiș" a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia, în zona hotelului Diplomatic, în dimineața de joi, 28 septembrie. Anchetatorii susțin că nu avea urme vizibile de violență pe trup. Se afirmă că tânăra venise, în urmă cu 3 zile, la un prieten ce locuiește în Mamaia, iar în dimineața de joi a plecat să vadă răsăritul și nu s-a mai întors, a scris Focus Press din Constanța. Familia spune că era o bună înotătoare.

Tatăl lei a declarat că a primit de la medici raportul toxicologic.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată... Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural... Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl fetei, citat și de ȘtiripeSurse.

Florin Constantin, care se prezintă ca angajat Digi 24, a scris pe pagina sa de Facebook în ziua în care s-a aflat de decesul tinerei DJ:

„Veștile proaste parcă nu se mai opresc!

După ce am aflat că Politia l-a găsit mort în casa pe Claudiu (Dubphone), astăzi am primit vestea că pe Laura (DJ Lalla) au gasit-o moartă pe plaja din Mamaia Nord.

Să vă odihniți în pace, dragii mei!”

Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, un DJ din București cunoscut pe plan internațional, a murit în condiții necunoscute cu o lună în urmă. El a fost găsit mort în casă, se spune, la 7-8 zile de la decesul său, după cum afirmă un site din străinătate.

Amintim că la fel a fost găsit și Valentin Gherebe, fost hocheist și fondator al brandului Anonymus, după vaccinarea cu Pfizer.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews