Concertul artistului italian Toto Cutugno programat pentru duminică la Sala Palatului din București a fost anulat din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă acesta. Nu este singurul concert anulat, medicii recomandându-i contramandarea tuturor angajamentelor din acest an.

„Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.ro. Contravaloarea biletelor se va rambursa de către organizator în maxim 30 de zile de la solicitare.
 
Toto Cutugno nu trece printr-o perioadă ușoară. Cântărețul se confruntă de fapt cu unele probleme personale care îl țin departe de scenă. Dificultatea cu care se confruntă Toto Cutugno a fost dezvăluită de compozitorul Franco Fasano, invitatul Serenei Bortone în emisiunea Oggi è un altro giorno (Astăzi e o altă zi). Cu o singură frază, el a lăsat să se înțeleagă că acest moment din viața cântărețului nu este deloc ușor. Cuvintele sale au fost destul de clare: 

„Toto a trecut printr-o perioadă dificilă în viața lui. Dar încă vorbim unul cu celălalt”. Compozitorul nu a vrut să adauge nimic altceva, dar nu este nevoie de prea mult pentru a înțelege cât de grave sunt problemele cu care Cutugno a trebuit să se confrunte. Ultimul semn al lui Toto Cutugno pe rețelele de socializare datează de la Paști, pe 15 aprilie 2022. Un mesaj prin care cântărețul a ținut să le ureze tuturor fanilor și admiratorilor săi „Pace, Iubire, Seninătate!”.
 
Cu siguranță, fraza lui Fasano ar putea sugera o problemă de sănătate. Dar, de fapt, doar Toto Cutugno poate explica motivele absenței sale de pe scenă. În urmă cu ceva timp se vorbea, așa cum a relatat Gossip e tv, despre un spectacol Rai dedicat cântărețului, o seară specială de omagiere pentru a-i retrăi toate melodiile. Se pare că, în acest moment, proiectul a fost anulat. În ceea ce privește starea sa de sănătate, trebuie amintit că, în 2009, Toto Cutugno s-a confruntat cu o tumoare la prostată.
 
O problemă de sănătate foarte gravă pe care a depășit-o datorită afecțiunii prietenilor și familiei sale. Dintre prietenii săi, merită menționat sprijinul pe care l-a primit de la Al Bano Carrisi. Se spune că cei doi sunt foarte apropiați și tocmai în momentele dificile cântărețul din Cellino San Marco și-a arătat afecțiunea față de Toto Cutugno, scrie LiberoQuotidiano.it. După o examinare amănunțită, la sfatul prietenului său, Toto Cutugno a descoperit că avea cancer și a fost operat imediat. Nu fără consecințe: astăzi, Cutugno nu mai are rinichiul drept și nu mai poate sta în picioare mult timp. Cu toate acestea, absența sa de pe scenă ridică cu siguranță unele suspiciuni, mai scrie Gossip e tv.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews