ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a stins din viață un reputat medic originar din județul Gorj. Este vorba despre medicul Horia Cioflan, doctor în științe medicale și șef al Secției de Ginecologie al Spitalului Băneasa. El și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după mai multe luni în care a fost în comă, cauzată de un infarct violent. Acesta era originar din comuna gorjeană Padeș, relatează Gorj Express.
 
 
Cioflan Horia a fost considerat unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, potrivit Ziar Top Argeș.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienți din situații extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai.

A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!", transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.