ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegii de la ziarul Național raportează un caz tragic din Bacău: la două zile de la rapelul cu vaccinul Pfizer, un tânăr licean de 18 ani perfect sănătos din județul Bacău a suferit un infarct de miocard. Medicii spun că legătura cu vaccinul este evidentă, deși se încearcă mușamalizarea acestui caz. Luna trecută, un student în vârstă de 22 de ani a murit subit la 6 zile după vaccinarea cu Pfizer, însă autoritățile au refuzat să considere decesul reacție adversă, la fel ca în alte zeci de cazuri tragice petrecute de la începutul campaniei de vaccinare, în România.

Raportările de pe platforma de vaccinare arată peste 16.000 de reacții adverse, de tip local și general, fără a detalia gravitatea acestora. Decese în urma vaccinării au tot fost semnalate de la începutul acestui an, însă de fiecare dată autoritățile au concluzionat să sunt simple coincidențe, scrie Claudia Marcu în Național.

De data aceasta, cazul tânărului de 18 ani din comuna Livezi, sat Bălăneasa, județul Bacău, care a suferit un  infarct la două zile de la rapelul Pfizer, nu mai poate fi ”băgat sub preș”, pentru că medicii de acolo au decis că o asemenea reacție adversă la vaccin nu poate fi ținută sub tăcere.

”Avem un caz al unui tânăr de 18 ani care a făcut rapelul la vaccinul Pfizer pe 5 iunie și a venit cu infarct de miocard în noaptea de 7 spre 8 iunie, în urgență la spitalul nostru. Băiatul a avut încă din seara de 7 iunie dureri puternice în piept. După ce au încercat să-l stabilizeze la urgențe, acesta a fost trimis cu elicopterul SMURD la Iași, unde i se va face coronarografie și angio CT. Cardiologii de la spitalul din Bacău spun că nu au mai văzut așa ceva și că este imposibil ca un tânăr sănătos să facă infarct la 18 ani. Infarctul s-a produs pe un fenomen de vasculită și de tromboză pe vasele coronariene, cauzate de vaccin. Trebuie oprită acum vaccinarea copiilor și adolescenților, pentru că ei au riscuri la vaccin, dar nu au riscuri la Covid și atunci trebuie să așteptăm testarea 5-7 ani”, au afirmat medicii din Bacău pentru Național.

Reamintim că un cercetător canadian, profesorul Byram Bridle, a făcut recont o descoperire gravă legată de această proteină spike. Aceasta afirmă: „S-a făcut o mare greșeală. Vaccinurile conțin o toxină care ajunge în sânge.” - Cei mai în pericol sunt Copiii. Se urmărește reducerea populației?

Ziarul Național afirmă că medicii din Bacău consideră că infarctul are legătură directă cu rapelul Pfizer și investighează acum cazul, urmând să-l dea publicității. ”Cel mai probabil vinovată este proteina spike, care este produsă de către corpul nostru în urma injectării cu vaccinul ARN mesager și începe să circule într-o cantitate mare în toate vasele de sânge, producându-se o lezare a endoteliului vascular, la nivelul tunicilor care căptușesc vasele”, susțin medicii.

Student din Cluj decedat tot după Pfizer

Cazul de luna trecută al studentului de 21 de ani din Hunedoara, mort la șase zile după vaccinare, a fost mușamalizat din start, scrie Național. Acesta a ajuns însă în atenția opiniei publice după ce cunoscutul luptător Călin Mărincuș a făcut dezvăluiri pe contul lui de Facebook, așa cum a relatat ActiveNews aici. Luptătorul Călin Mărincuș reclama moartea unui tânăr de 22 de ani injectat cu Pfizer, student la Cluj Napoca: Berki Bogdan Daniel

„El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara. Peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani. A fost student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie. Bogdan se afla la bunica lui, în Hunedoara, și s-a vaccinat cu Pfizer în data de 14 mai. După vaccin starea lui a fost relativ ok, dar, începând din 18 mai, i-au apărut niște simptome ciudate, dificultăți de respirație, stare de rău, însă în episoade. Pe 19 mai au continuat stările de rău, tot în episoade. Ieșea afară să plimbe cățelul și cam atât. În dimineața zilei de 20 mai, stare de rău, iar după-amiaza s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de către bunică, inconștient”, susține Călin Mărincuș, care a vorbit cu mama tânărului decedat. Acesta povestește că au fost anunțați cei de la Salvare, dar nu au avut ce face decât să constante decesul. A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia, iar rezultatul dat ar fi fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deși, dacă ar fi avut o pneumonie atât de gravă, ar fi avut stări febrile puternice și o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu cățelul la plimbare. ”Apoi se pare că a fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon, dar mama băiatului mi-a spus că s-au făcut o grămadă de verificări de către cei de la gaze, și nu s-a găsit absolut nici o scurgere”, a scris luptătorul Călin Mărincuș.

Unde este legea?

În Strategia de vaccinare împotriva Covid, publicată de Guvern în Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020, este prevăzută ”crearea cadrului juridic pentru analiza și compensarea oricăror posibile efecte de durată legate de vaccinare, dacă se dovedește o relație de cauzalitate între vaccinare și respectivele efecte”. Bineînțeles că legislația nu a apărut nici acum, după 6 luni, pentru că, nu-i așa, pentru Guvernul Cîțu reacțiile adverse severe nu există, conchide Claudia Marcu în Național.

Citiți și Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge