ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dorina Luminița Gheaja, fiica cea mare a mult îndrăgitului Părinte Doru Gheaja, autorul cunoscutelor cântece „Așa-i românul” și „Tu Ardeal”, a murit subit.

„Brusc și neașteptat, draga noastră colegă și prietenă Dorina Luminița Gheaja a plecat prematur spre veșnicie. Îl rugam pe Dumnezeu să o primească în locul veșnic luminat al celor buni și drepți.

A fost un om minunat, o colegă deosebită și vă rămâne mereu în sufletele noastre.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a anunțat, pe 4 martie 2023, Oficiul pentru Studii Pedologice si Agrochimice Cluj, unde lucra fiica Părintelui Doru Gheaja, cea mai mare dintre cele trei fete ale sale.

Vedeți aici o emisiune cu Vasile Bănescu și Visarion Alexa despre binefacerile vaccinului, la Trinitas TV

Cu numai o zi în urmă anunțasem pierderea subită a unui alt copil de preot, vaccinat și decedat: Răzvan Dimitrie Airinei a făcut infarct și trebuie adus din Elveția, unde a murit subit

Citiți și 2023. ANUL 3. ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)

Părintele Doru Gheaja, lansat ca rapsod cu o serie de cântece patriotice și pricesne la Cenaclul „Flacăra” al lui Adrian Păunescu, interpret apreciat deosebit și la spectacolul „Uniți prin Centenar”, este în prezent retras la mănăstirea Râmeț din Alba. Foto de familie cu cei doi:



Pe 8 Iulie 2020 Gheaja Dorina republica pe pagina ei de Facebook textul unei individe cu grave probleme de percepție asupra persoanei sale și a realității - așa cum mai cunoaștem și alți propagandiști ai vaccinării - text care ne poate face să înțelegem acum, la moartea Dorinei Gheaja, că, într-adevăr, și cuvintele pot ucide:

Cătălina Ghemeș:

Coronavirusul nu e Dumnezeu, o entitate care nu se vede și în care poți să crezi sau să nu crezi, după cum te aranjează. Coronavirusul e un virus documentat și obiectivabil fix în modurile alea în care e fundamentată toată știința din ziua de azi. Știința aia care face să nu îți mai moară șapte copii din zece născuți și care îți permite să îți faci selfie cu telefonul sau să ajungi de la București la Londra în câteva ore. Știința aia care ți-a dat ție internetul pe care să poți să te dai în stambă la toată lumea și să îi contești în gura mare adevărul și utilitatea!!

Faptul că unii își fac campanie electorală cu nerușinare pe seama lipsei de educație a cetățenilor acestei țări și, ca de obicei, împotriva interesului comun, NU înseamnă că nu există coronavirus.
Faptul că unii indivizi, lipsiți de orice scrupul și aflați hăt în vârful clicii politice se îmbogățesc în timpul pandemiei NU înseamnă că nu există coronavirus.
Faptul că s-au tăiat păduri în timp ce populația a stat în casă NU înseamnă că nu există coronavirus.
Faptul că se moare în continuare de alte boli NU înseamnă că nu există coronavirus.

Zeci de ani am fost izolați de comunitatea științifică internațională și am înghițit numai ce venea dinspre Răsărit. Efectele au fost dezastruoase și încă mai reverberează și azi. O vreme ne-a dus și pe noi valul înspre bine, nu neapărat că am fi depus ceva eforturi în sensul ăsta ci mai degrabă în ciuda modului în care au mers lucrurile pe plan intern. Mai târâș, mai grăpiș, am mers, totuși, înainte.

Iar acum, mergem iar cu hotărâre îndărăt. Din nou suntem izolați de lumea civilizată, din nou la coada Europei, din nou invadați de cozi de topor care nu își urmăresc decât propriul interes și sunt în stare să își vândă și sufletul pentru câțiva arginți, sau de "experți” în toate și nimic care vor cu orice preț să înoate contra curentului pentru o publicitate îndoielnică.

O șleahtă de inconștienți, începând cu unii de la vârful piramidei politice și terminând cu ultimul băgător de seamă care dă muștele afară din parc, devenit brusc specialist în imunologie și virusologie - toată această șleahtă își bate joc de eforturile de luni de zile ale oamenilor responsabili care au stat în izolare, mulți dintre ei departe de părinți sau copii, de cei care au fost surprinși departe de casă și nu s-au mai putut întoarce, de toți lucrătorii indispensabili care au fost nevoiți să continue să susțină această societate pe perioada stării de urgență. De cei care au murit, de COVID sau din cauză de societate paralizată, de familiile și de apropiații lor. Iar prețul pentru această bătaie de joc îl vom plăti cu toții, fiecare în felul lui. Unii se vor îmbolnăvi și dintre ei unii vor muri, de COVID sau de alte boli. Alții vor ajunge muritori de foame. Alții vor suferi din nou din cauza izolării și a limitării libertății de mișcare. Molima nu iartă pe nimeni și fluturele care bate din aripi la Ecuator poate provoca un uragan, pentru că toți suntem una și depindem unii de alții în moduri de care, în ignoranța noastră, abia acum începem, treptat, să ne dăm seama.

Azi s-a înregistrat în România cel mai mare număr de infectați SARS-Cov2 de la începutul pandemiei. Austria a reacționat deja prompt și ne-a sugerat să mai stăm pe la noi pe-acasă. Ce să vezi, Europei nu îi pasă de sfertodocții noștri. Ne va izola precum izolează albinele șoarecele care a pătruns la ele în stup. Lumii nu îi pasă de ifosele noastre, de fandosiții care, vezi dragă Doamne, sunt sensibili și se sufocă cu masca pe figură, de găunoșii care sunt în stare să se sfâșie și să ne sfâșie pentru a prinde o ciozvârtă la chiolhanul politic cel mai apropiat. O să stăm frumos aici, la noi acasă, unde e biiiiine, pentru că nimeni nu e obligat să ne tolereze indiferența și prostia.

Și mai ales coronavirusului nu îi pasă dacă tu, deșteptul care te plimbi prin supermarket cu masca sub nas, crezi sau nu în el. Sau ce vedetă ești tu la TV. Sau că ești președinte de țară, șef de guvern sau mare "om de afaceri”.

Ce țara lui Papură-Vodă e asta în care niște inconștienți pun în pericol întreaga comunitate și nu există nicio pârghie legală ca să fie opriți? Ce stat e ăsta care a abdicat de la adevărul științific și după cinci luni de pandemie nu e în stare să își protejeze cetățenii? În ce lume trăim?

Ei bine, în lumea asta o să trăim, închiși aici în căcățelul nostru cu care ne-am obișnuit atât de tare. În lumea asta a noastră în care mironosițele dau ochii peste cap că vai, cum de nu e "pregătit" sistemul sanitar, de parcă înainte de pandemie era "pregătit" de ceva, de orice!! În lumea noastră care se îngustează tot mai mult, pe măsura minților noastre deja îngustate. Pentru că suntem sufocați de ipocrizie și de prejudecăți și gata să ne uităm în gura oricui strigă mai tare sau dă de înțeles că cineva, tot timpul, nouă vrea să ne fure calul. Ei, inteligenții, știu de toate și înțeleg tot. Deci, luați aminte.

Europa se deschide, dar nu pentru noi. Pentru noi începe să se închidă, încet încet, lăsându-ne în Evul nostru Mediu Întunecat, plin de Olivii Steer, de medici care sunt gata să se dezică de ce au învățat la școală pentru trei pacienți în plus, de închipuiți care au senzația, întreținută de cei din jurul lor, că e suficient să se "dea” deștepți ca să și fie.

Închei în aceeași notă "optimistă”: virusul ăsta va pleca numai atunci când vom fi învățat niște lucruri. Iar dacă vrem să le învățăm cu costuri enorme, so be it. Virusului nu îi pasă dacă tu crezi sau nu în el. El îți intră prin nas pentru că asta știe să facă și te omoară pentru că asta știe să facă. Și dacă ție, om cu creier în cap, ți-e greu să îți pui o nenorocită de mască sau să te speli pe mâini, cu atât mai bine pentru el. Pentru virus.”

Dumnezeu să o ierte!

Video de pe pagina Dorinei Gheaja cu tatăl său, Părintele Doru Gheaja:

 

 

Anunț OSPA - Cluj Dorina Gheaja: