ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu s-a externat din spital în cursul acestei dimineți, este anunțul făcut de soția acestuia. Soția fostului președinte, Maria Băsescu, surprinsă de o echipă Antena 3, a făcut scurte declarații printre muncitorii care au venit să o ajute să plece din casa de la stat.

Maria Băsescu nu contestă decizia instanței și se mută chiar în aceste momente.

Din scurta înregistrare înțelegem că Băsescu a avut probleme atât cu plămânii cât și cu inima, posibile reacții adverse ale vaccinării cu seruri experimentale.

„Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus...”, a declarat Maria Băsescu în această dimineață.

Fostul președinte Traian Băsescu s-a vaccinat în urmă cu un an, pe 16 ianuarie 2021, la Spitalul Militar din București în aceeali zi cu fostul premier Florin Cîțu și la o zi după ce actualul șef al statului, Klaus Iohannis, s-a injectat cu un produs nedefinit, când a debutat etapa a doua a campaniei de vaccinare din România.

Citiți și Noul Normal SIGUR și EFICIENT: Arbitrul internațional Ovidiu Hațegan, venă înfundată și infarct la 41 de ani