ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendara trupă Depeche Mode a anunțat decesul claviaturistului Andy Fletcher, la vârsta de 60 de ani.

Trupa Depeche Mode a anunțat decesul claviaturistului Andy Fletcher, în vârstă de 60 de ani. Fletcher a făcut parte din trupa de muzică electronică încă de la începuturile sale, în Basildon, Essex. În cei 40 de ani de carieră, trupa a înscris 54 de piese în Topul britanic UK Singles Charts, informează Daily Mail.

Într-o declarație făcută în această seară pe Twitter, trupa a declarat:

„Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare la moartea prematură a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy 'Fletch' Fletcher.

Fletch a avut o adevărată inimă de aur și a fost întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece.

Inimile noastre sunt alături de familia sa și vă rugăm să îi păstrați în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile”.

Nu a fost oferită nici o dată despre cauza morții.

Soția lui, Grainne Fletcher, se lăuda însă pe contul personal de Instagram că a participat la testele pentru vaccinul Janssen în doză dublă după care a tras și un Pfizer:

Feeling ÜBER vaccinated right now. Two Johnson & Johnson vaccines earlier this year (yes, TWO) topped up by a Pfizer booster shot yesterday. But we need to vaccinate the world. Let’s step it up.” 

„Trebuie să vaccinăm lumea. Să ne grăbim.”, mai scria ea.

Vedeți și Alte Decese ale Zilei: Actorul Ray Liotta din Goodfellas, mort în somn, și toboșarul faimoasei trupe YES, Alan White, li se alătură lui Andy Fletcher de la Depeche Mode

Anunțul trupei, aici: