ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson a răbufnit după apariția imaginilor cu fostul președinte, Obama, pe rețelele de socializare, în timp ce petrecea, alături de invitații lui, fără mască.

„Sâmbătă, invitații lui Obama nu au fost nevoiți să arate actele pentru a intra la petrecere. Spre deosebire de angajații CNN, aceștia nu au trebuit să dovedească faptul că au fost vaccinați. Spre deosebire de copiii dumneavoastră, nu au trebuit să poarte măști. A fost ca în 2019 în casa lui Barack Obama - ca și cum toată chestia cu pandemia nu s-ar fi întâmplat niciodată. Întrebarea este: Tony Fauci știe asta? Și dacă da, este el de acord cu asta? ”, a declarat jurnalistul, potrivit Fox News.


CDC ne spune că așa-numita "variantă delta" este atât de periculoasă încât nu mai putem avea libertăți civile în America. Drepturile de proprietate privată au fost suspendate. S-a întâmplat săptămâna trecută. Copiii noștri trebuie să poarte măști la școală. Din nou. Nu ar trebui să ni se permită să mergem la cină, sau să zburăm cu avionul, sau să avem un loc de muncă fără să ne arătăm mai întâi noile pașapoarte cu vaccinuri. Și, Barack Obama susține toate acestea. El este pentru toate restricțiile. Dar asta nu înseamnă că vrea să trăiască sub aceste restricții”, a precizat Carlson.