ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cântăreț de muzică rock în vârstă de 48 de ani din Cumbria, Marea Britanie, a suferit un „traumatism cerebral fatal” în urma unei tromboze - astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge - provocate de „vaccinul” Covid de la AstraZeneca, a concluzionat ancheta autorităților, citată de Antena 3 (foto captură dreapta).

ActiveNews a semnalat cazul rockerului Zion în urmă cu un an, în iulie 2021, AICI (foto captură stânga).

Rockerul a murit în același mod ca tânăra de la Cluj, zilele trecute: Timeea, 21 de ani, însărcinată în 3 luni, tromboză venoasă, a murit cu zile la Neurochirugie Cluj. Medicii nu i-au mai putut salva viața. Tromboza venoasă se numără între efectele vaccinării Covid, potrivit unui studiu Lancet

În vârstă de 48 de ani, cântărețul rock Zion a suferit de o durere de cap chinuitoare pe 13 mai anul trecut, la opt zile după ce a primit primul vaccin, la Penrith Auction Mart din Cumbriam, scrie Daily Mail, potrivit sursei citate.

El a murit ulterior la Royal Victoria Infirmary (RVI) din Newcastle-upon-Tyne, în 19 mai.

În cadrul anchetei finalizate în 17 august la serviciul de Medicină Legală / Coroners Court din Newcastle, Marea Britanie, s-a aflat cum starea sa s-a deteriorat grav în zilele de după apariția simptomelor de durere de cap.

Un paramedic a fost chemat în mai anul trecut, pe 15 mai, la domiciliul victimei, care acuza dureri înfiorătoare de cap, și i-ar fi recomandat să mergă la spital. În cadrul anchetei a fost audiată și Vikki Spit, logodnica și partenera de 21 de ani a lui Zion, care a spus că paramedicul a fost „categoric” când a spus că „migrena nu avea nicio legătură cu vaccinul” și că amândoi „au crezut” acest lucru. Doar era un paramedic. Adică un fel de cadru SMURD.

Ea a adăugat: „(Zion - n.r.) era pregătit să meargă la spital dacă sfatul era să facă acest lucru”. Paramedicul a negat afirmația femeii.

Ulterior, a fost efectuată o analiză clinică a modului în care Serviciul de Ambulanță din Nord-Est a gestionat apelul inițial și s-a concluzionat că paramedicul a făcut o „evaluare amănunțită” și că nu ar fi existat „nici un motiv de îngrijorare”.

Două zile mai târziu, la 17 mai, un alt paramedic a sosit la domiciliul lui Zion și l-a descris ca fiind „confuz”. Zion a avut apoi ca o criză ușoară de epilepsie și a fost transportat imediat cu o ambulanță la spitalul Carlisle.

Ulterior, a fost trimis la RVI și a fost transportat de urgență la spital pentru a fi operat imediat.

Damian Holliman, neurochirurgul care l-a operat pe Zion, a declarat că, la sosirea sa, niciuna dintre pupile nu răspundea la lumină. În acest moment, Zion avea o hemoragie la nivelul creierului și a fost operat.

Medicul neurochirurg Holliman a declarat că era „pe deplin conștient” că cheagul de sânge al lui Zion „a fost rezultatul vaccinării sale recente”. „Nu am niciun alt motiv să cred că a fost altceva” - tromboza sa a fost „legată cumva de vaccinare”.

Alți doi consultanți de la RVI au depus, de asemenea, mărturii în cadrul audierii și au fost de acord cu opinia lui Holliman, potrivit căreia Zion a suferit complicații rare din cauza vaccinului.

Într-o concluzie, medicul legist Karen Dilks, a declarat: „Zion a murit din cauza unor complicații foarte rare și agresive ale vaccinului contra coconavirusului AstraZeneca”. 

Citiți și Av. Gheorghe Piperea: PROCESE PENTRU „MORȚILE SUBITE” - Dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporală a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci CAUZA ESTE VACCINUL

Realitatea ne arată însă că astfel de morți subite nu sunt deloc „rare”, după cum se poate vedea și pe site-ul

RealNotRare.com

Luna trecută, responsabilii britanici din domeniul sănătății au recomandat tuturor persoanelor sub 40 de ani să li se ofere o alternativă la vaccinul de la AstraZeneca, din cauza temerilor legate de formarea de cheaguri de sânge, mai informează Daily Mail.

Într-o emisiune la Trinitas TV din perioada de propagandă agresivă pandemică, un cercetător român de la Oxford. Ștefan Dascălu, decorat (pentru ce?) chiar și cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, recomanda vaccinul produs de universitatea lui în fața experților în sănătate Vasile Bănescu și Visarion Alexa, afirmând cinic și faptul că embrionii umani folosiți pentru dezvoltarea serului experimental au fost uciși... demult.

Citiți și Rămas paralizat după injectarea cu serul AstraZeneca sigur și eficient și externat după 420 de zile de spitalizare, un fost agent de pază și securitate vorbește: Am făcut doar ceea ce Guvernul ne-a spus să facem. Regret că am făcut vaccinul

 

Cu privire la practicile AstraZeneca, prestigioasa publicație britanică de specialitate British Medical Journal (BMJ) a publicat un articol științific în care se acuză „lipsa gravă de transparență în ceea ce privește raportarea finanțării cercetării” Oxford-Astra Zeneca. Deși la începutul pandemiei cele două producătoare au susținut că munca lor este „non-profit”, ulterior și-au schimbat din mers politica, în ciuda criticilor opiniei publice, și au ajuns la profitabila cifră de doar 4 miliarde de dolari din „vaccinul” „non-profit”. Nici o problemă de etică. La fel ca la Trinitas TV.

În emisiunea de la Trinitas TV ni se spunea mincinos că serul experimental criminal - după cum se vede mai sus - nu generează reacții adverse grave - recomandându-se vaccinarea - dar și că dezvoltarea vaccinurilor din fetuși umani nu este chiar așa o problemă de bioetică, morală, pentru că crima, respectiv „cercetarea” s-a petrecut... cu mult timp în urmă și a fost efectuată printr-un „avort medical legal”!

Teza „avortului medical legal” a fost reluată recent de încă purtătorul de cuvânt de pe Patriarhie, declanșând protestele oficiale a două mari organizații Pro Vita:

Poziția Federației Ortodoxe Pro Vita din România față de dezbaterile pe tema pretinsului drept la avort și a mesajelor smintitoare ale funcționarului Patriarhiei Vasile Bănescu: AVORTUL NU ESTE NICIODATĂ O SOLUȚIE MORALĂ, ORICARE AR FI CIRCUMSTANȚELE!

PRO VITA București cere demiterea Purtătorului de Cuvânt al Patriarhiei, după poziția sa confuză, anticreștină și antiumană, de susținere a avorturilor. La fel și cititorii ActiveNews: VASILE BĂNESCU NU REPREZINTĂ BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ