ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat The Defender, Marie Follmer a declarat că nimeni nu a avertizat-o că fiul ei de 19 ani - un atlet de elită, sănătos, care s-a recuperat după Covid - nu ar trebui să facă vaccinul Pfizer, deoarece acesta l-ar expune unui risc crescut de a dezvolta miocardită.

Greyson Follmer, student la Ohio State University (OSU), a fost un atlet de elită și membru al filialei universitare a Corpului de instruire a ofițerilor de rezervă (ROTC). Dar, potrivit mamei sale, pe tânărul de 19 ani din Ohio îl așteaptă acum un viitor foarte diferit, după ce a dezvoltat complicații cardiace severe în urma celei de-a doua doze de vaccin Covid de la Pfizer.

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației The Defender, Marie Follmer a declarat că nimeni nu a avertizat-o asupra potențialului de risc sporit de apariție a unor evenimente adverse legate de vaccinul Covid la persoane precum fiul ei, care avusese deja Covid și dobândise imunitate naturală.

Greyson face sport de la vârsta de 4 ani. În liceu, a jucat în campionatul național de fotbal, apoi a intrat la OSU și a început facultatea în timpul pandemiei de Covid. În plus, s-a alăturat ROTC în primul an de facultate și a fost foarte activ, alergând mai mulți kilometri în fiecare zi cu rucsaci grei în spate.

Greyson era perfect sănătos și nu avea nicio afecțiune de fond, cu excepția astmului - care nu-i afecta aptitudinile atletice - și a unor alergii alimentare.

La fel ca mulți studenți, la începutul anului, Greyson și prietenii săi au făcut COVID-19. Deși cei mai mulți nu au avut nici un simptom, Greyson a avut simptome ușoare de gripă - care au fost o nimica toată în comparație cu simptomele sale post-vaccin, a explicat Follmer.

Universitatea le cerea studenților infectați cu COVID-19 să intre în carantină. În plus, le cerea și să facă un RMN cardiac înainte de a se putea întoarce la școală. Lui Follmer i s-a părut ciudat, dar s-a asigurat că fiul ei a făcut întocmai.

Când a sosit rezultatul RMN-ului cardiac, acesta a indicat că inima lui Greyson era mărită și prezenta o ușoară inflamație. Cardiologul s-a gândit că ar putea avea legătură cu faptul că este un atlet de elită și a semnat o adeverință pentru ca Greyson să se întoarcă la școală.

„Nu era recuperat 100%, dar își revenea. A putut să meargă la schi, s-a întors la ROTC și a plecat în vacanța de primăvară”, a spus Follmer.

Follmer și soțul ei s-au vaccinat primii cu ModeRNA. Când o prietenă a lui Follmer a obținut programări pentru vaccinarea copiilor, ea a condus până la OSU, l-a luat pe Greyson și i-a spus că va fi vaccinat.

Greyson a făcut prima doză de Pfizer pe 16 aprilie și a doua, pe 7 mai. După prima doză, Greyson a prezentat simptome minore, dar mama sa nu le-a pus pus pe seama vaccinului Covid.

După rapel, lucrurile s-au schimbat radical, a spus Follmer. Greyson a prezentat simptome notabile la scurt timp după a doua doză de Pfizer. De trei ori a fost dus la Nationwide Children's Emergency Hospital.

„Fiul meu se simte de parcă ar avea un atac de cord 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, a spus Follmer. „Acum are tensiune arterială ridicată, dureri toracice severe, dureri de spate, valori renale ridicate, hipotiroidism, ganglioni limfatici inflamați în diferite zone ale corpului și nu poate lucra sau face exerciții fizice.”

Follmer a spus că Greyson se simte ca și cum ar fi pe moarte și că trebuie să doarmă tot timpul. Probabil că nu va putea să se întoarcă la ROTC și nu știe dacă se va putea întoarce la școală în august. Greyson a suferit în trecut fracturi la picioare din cauza fotbalului și a spus că nimic nu se compară cu durerea pe care o simte acum în piept.

„Un copil perfect sănătos a ajuns la pământ”, a spus mama lui.

Medicii au pus inițial problemele cardiace pe care Greyson le-a avut în luna mai, după vaccin, pe seama Covidului pe care l-a avut în septembrie 2020. Crezând că este vorba de o „boală de lungă durată”, aceștia l-au trimis pe fiul ei la Clinica COVID din Ohio.

Pe 15 iunie, Greyson a fost dus cu ambulanța la Ohio Health. Follmer a spus că știa că simptomele fiului ei erau legate de vaccinul Pfizer, dar nimeni nu știa cum să-l ajute.

Greyson a consultat numeroși medici și specialiști. Familia sa a cheltuit peste 12.000 de dolari într-o singură lună. Analizele de laborator sunt acoperite de asigurare, dar celelalte tratamente ale lui nu sunt incluse. Greyson face tratamente cu celule stem, ia ivermectină și numeroase suplimente.

Medicii estimează că îi va lua doi ani să se recupereze complet, deși nu există studii sau informații despre cum se poate trata miocardita provocată de un vaccin Covid.

Între timp, Greyson nu poate tunde iarba, nu poate munci și nu poate merge la școală. El merge ținându-se de piept și urmează un program de consiliere pentru a face față efectelor pe care această situație le-a declanșat în viața lui, a declarat mama sa.

Follmer a adăugat: „Cred că ceea ce este frustrant pentru mine acum este că nimeni nu mi-a spus că, dacă ai inima mărită sau o inflamație cardiacă, nu trebuie să faci vaccinul. Nicio persoană nu ne-a spus vreodată acest lucru. Nu m-aș fi gândit niciodată, nici într-un milion de ani, că copilul meu se va îmbolnăvi.”

„Eram pregătită să îi fac vaccinul fiicei mele - va împlini 12 ani în august și are un singur plămân și un aparat de reconstrucție a căilor respiratorii. Sub nicio formă nu i-aș face vaccinul acum. Nici fratele geamăn al lui Greyson nu va face vaccinul după ce a văzut prin ce a trecut fratele său.”

„Vreau doar ca el să se facă bine. Asta este concluzia”, a spus Follmer. „Vreau doar ca toată lumea să știe - nu fiți naivi - cum am fost eu - să credeți că acest lucru nu se poate întâmpla copiilor voștri.”

Un chirurg cardiotoracic avertizează împotriva vaccinării persoanelor care au avut deja Covid

Dr. Hooman Noorchashm, chirurg, imunolog și militant pentru siguranța pacienților, a trimis mai multe scrisori Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) la scurt timp după ce agenția a acordat Pfizer și ModeRNA o autorizație pentru utilizare de urgență a vaccinurilor Covid.

În scrisorile sale, Noorchashm a îndemnat FDA să dispună verificarea prealabilă a proteinelor virale SARS-CoV-2, pentru a se limita numărul vătămărilor și deceselor cauzate de vaccinul Covid.

De asemenea, Noorchashm a solicitat Pfizer și ModeRNA să instituie „recomandări clare pentru medici, care să amâne vaccinarea la orice persoană care s-a recuperat recent de Covid, precum și la orice purtător simptomatic sau asimptomatic cunoscut - și să depisteze în mod activ cât mai mulți pacienți cu risc cardiovascular ridicat, în măsura în care este posibil în mod rezonabil, pentru a detecta prezența SARS-CoV-2, înainte de a-i vaccina”.

Potrivit lui Noorchashm, este stabilit științific faptul că, odată ce o persoană este infectată în mod natural de un virus, antigenii acelui virus persistă în organism mult timp după ce replicarea virală a încetat și semnele clinice ale infecției au dispărut.

Atunci când un vaccin reactivează un răspuns imunitar la o persoană recent infectată, țesuturile care găzduiesc antigenul viral persistent sunt luate în vizor, inflamate și afectate de răspunsul imunitar.

„În cazul SARS-CoV-2, știm că virusul infectează în mod natural inima, mucoasa interioară a vaselor de sânge, plămânii și creierul”, a explicat Noorchashm. „Așadar, este probabil ca acestea să fie unele dintre organele critice care vor conține antigene virale persistente la persoanele recent infectate. În urma reactivării sistemului imunitar de către un vaccin, este de așteptat ca aceste țesuturi să fie vizate și deteriorate.”

Într-un interviu cu The Defender, Noorchashm a declarat că situația lui Greyson îi amintește de Everest Romney - baschetbalistul american care a fost spitalizat după a doua doză de Pfizer pentru că dezvoltase cheaguri de sânge în creier.