ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă dă vina pe vaccin pentru moartea bebelușului ei, în vârstă de o lună, după apariția unui cheag de sânge în urma unei transfuzii, relatează Gateway Pundit.

Cornelia Hertzler din Hot Springs, Montana, l-a născut pe Alexander pe 3 ianuarie 2022. Din păcate, Alexander a murit pe 17 februarie 2022.

Mama din SUA a declarat pentru The Gateway Pundit că bebelușul ei în vârstă de o lună a murit din cauza unui cheag de sânge cauzat de primirea de „sânge vaccinat cu COVID” în timpul unei transfuzii de sânge.
 
 
 
Articolul continuă după FOTO:
 


"A murit după ce a primit o transfuzie de sânge vaccinat", a susținut Hertzler. "A făcut un cheag de sânge instantaneu după ce a primit transfuzia. Un cheag de sânge pe care niciun anticoagulant nu l-a putut rezolva".

"S-a înrăutățit constant până când s-a dus de la genunchi la inimă și organele sale s-au oprit. De aceea, corpul i s-a umflat și venele lui păreau că explodează", a adăugat ea.

Alexander s-a născut cu o problemă la nivelul gâtului care poate fi tratată doar prin operație. Hertzler a susținut că fiul ei a primit sângele de la medicul de la Sacred Heart din Spokane, Washington, fără permisiunea ei sau a soțului ei.

"El a fost operat pentru a rezolva o problemă la gât cu care s-a născut. Nu a avut nevoie de o transfuzie de sânge în timpul operației. Majoritatea bebelușilor nu au nevoie".

"Mai târziu, după ce autorizația noastră a expirat (am autorizat o transfuzie de sânge doar în caz de urgență în timpul unei operații). Medicul i-a făcut o transfuzie de sânge pentru că nivelul hemoglobinei era puțin scăzut. Noi nu dădusem autorizație pentru acest lucru, iar medicul știa că nu vrem sânge vaccinat pentru că ne făceam griji cu privire la cheagurile de sânge. A doua zi după transfuzie, au descoperit un cheag de sânge", a declarat Hertzler.

Hertzler a declarat că medicul a exclus posibilitatea ca incidentul să fi fost cauzat de transfuzia de sânge.

"Nici măcar nu au luat în considerare faptul că transfuzia de sânge a fost cea care l-a ucis. Ei au recunoscut că a fost cheagul de sânge cel care l-a ucis. Sper că acest lucru îi poate avertiza și pe alții cu privire la pericolul pe care îl reprezintă sângele de la banca de sânge", a spus ea.

Potrivit Crucii Roșii Americane, aceștia "nu etichetează produsele de sânge ca conținând sânge vaccinat sau nevaccinat, deoarece vaccinul COVID-19 nu intră în fluxul sanguin și, prin urmare,  nu ar prezenta niciun risc de siguranță pentru primitor".

"În timp ce anticorpii care sunt produși de sistemul imunitar stimulat ca răspuns la vaccinare se găsesc în tot fluxul sanguin, componentele reale ale vaccinului nu se găsesc", a declarat Jessa Merrill, directorul de comunicare biomedicală al Crucii Roșii.
 
Contrar celor afirmate de Crucea Roșie, un studiu susținut de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din Româniapublicat pe site-ul Institutului Național de Sănătate al Statelor Unite, demonstrează că secvențele cu ARNm pot fi detectate în sânge la 15 zile după vaccinare, relatează Gateway Pundit.
 
Iată concluzia studiului:

„În concluzie, am arătat că vaccinul mARN BNT162b2 rămâne în circulația sistemică a persoanelor vaccinate pentru cel puțin două săptămâni, timp în care își menține probabil capacitatea de a induce expresia proteinei S [Spike] în celulele și țesuturile susceptibile. De asemenea, am arătat că globulele albe și trombocitele nu sunt ținte favorabile ale exprimării proteinei S in vitro. Sunt necesare studii mai complexe privind biodistribuția umană și farmacocinetica pentru a elucida chestiunea referitoare la tropismul tisular al particulelor de vaccin ARNm, precum și la eficiența asimilării și transfecției pentru alte tipuri de celule. Aceasta ar ajuta în optimizarea ulterioară a viitoarelor formule de vaccin ARNm”, se arată în studiul publicat de cercetătorii români.