ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Universitar Costea Munteanu oferă cititorilor ActiveNews un comentariu despre "lupta duhovnicească și mucenicească pentru economistul zilelor noastre":

"Sunt de părere că ar însemna o dublă mărturie: pe de o parte, mărturia (lămuritoare) despre deliberata proastă rânduială a treburilor economice din lumea în care trăim; și, pe de altă parte, mărturia  (dezvăluitoare) asupra beneficiarilor-profitori ai acestei rânduieli", scrie domnia sa.

Comentariul profesorului Costea Munteanu, una dintre cele mai respectate personalități ale mediului Academic Românesc este un adevărat regal de economie și teologie și oferă o perspectivă grea, din toate punctele de vedere, asupra realităților zilelor din urmă.

Textul poate fi citit la secțiunea Opinii sau cu un click pe acest link: "Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi".