ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un deținut în vârstă de 39 de ani a murit subit vineri seară, în 30 decembrie, la Penitenciarul Gherla, după ce s-a simțit rău și i s-au aplicat manevre de resuscitare care nu au reușit, însă, să îi salveze viața.

Din informațiile Cluj24 rezultă că vineri seară, în jurul orei 21,15, deținuții din celula în care era închis Ioan D. l-au informat pe agentul supraveghetor că acesta se simte rău.

Bărbatul a fost transportat la cabinetul medical al penitenciarului unde asistentul medical de serviciu a început manevrele de resuscitare, iar concomitent a fost apelat numărul de urgență 112.

Un echipaj medical de urgență a sosit la penitenciar și a continuat manevrele de resuscitare, până în jurul orei 22,15, când s-a constatat decesul deținutului.

Despre acest evenimentul a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, familia deținutului și a fost sesizată Poliția Municipiului Gherla.

Din primele informații, deținutul ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, mai informează Cluj24.

Cântărețul Remus Ionuț Dumitrache alias Jador a ajuns la spital de Revelion, unde a avut nevoie de perfuzii, informează BZI. Artistul și-a petrecut dimineața de după Revelion în spital. El a început noul an cu stângul, având nevoie de perfuzii și îngrijirea medicilor, scrie sursa citată. Jador a publicat și o fotografie în mediul online, cu un mesaj de dezamăgire, având în vedere situația neplăcută. „Nici în prima zi din an nu scap”, a scris acesta (foto sus).

Vedeți DE CE I-AM (I-AU) CREZUT? MOARTEA SUBITĂ / DIED SUDDENLY - Documentarul tulburător despre numărul covârșitor de decese subite la nivel mondial. TRAILER tradus în română, la ActiveNews - VIDEO