ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un director de pompe funebre din Noua Zeelandă afirmă că 95 la sută dintre cadavrele pe care le-a văzut au fost vaccinate anticovid în mai puțin de două săptămâni până la deces, potrivit Epoch Times.

"Nouăzeci și cinci la sută dintre persoanele care au decedat au fost vaccinate în termen de două săptămâni până la deces", a declarat Brenton Faithfull.

Faithfull a lucrat ca director de pompe funebre în ultimii 41 de ani și și-a condus propria afacere de pompe funebre în ultimii 26 de ani. El a vorbit recent despre conexiunea dintre vaccinurile COVID-19 și decesele pe care le-a observat.

"Este foarte evident, mor în termen de două săptămâni de la primirea vaccinului, mulți dintre ei... aproape că par să fi murit din cauza anafilaxiei, aproape o reacție imediată la rapel."

Anafilaxia este o reacție acută a organismului la un antigen, cum ar fi cel al unei înțepături de albine sau al unei injecții.

"Ei mor în aceeași zi, a doua zi după ce au primit vaccinul COVID-19. Nu este un caz izolat, ci majoritatea cazurilor care au trecut prin unitatea noastră", a declarat Faithfull într-un interviu.
 
Vedeți VIDEO AICI

Date similare au fost discutate de directorul de pompe funebre John O'Looney din Marea Britanie și Richard Hirschman din Alabama, relatate anterior de The Epoch Times.

"Din momentul în care aceste vacinuri au intrat în brațe, rata mortalității a crescut peste măsură. Le-au etichetat pe toate ca fiind decese COVID, dar realitatea este că au fost aproape exclusiv persoanele care au fost vaccinate", a declarat O'Looney pentru The Epoch Times.

"Acum vedem un număr record de decese la cei vaccinați și la un număr record de tineri. Aceștia mor dintr-un amestec de cancere bruște foarte agresive sau din cauza cheagurilor de sânge, care provoacă atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale", a adăugat el.