ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu de specialitate publicat luna trecută a constatat că utilizarea preventivă a ivermectinei a redus mortalitatea cauzată de COVID cu 90% în rândul a peste 223.000 de participanți la studiu într-un oraș din sudul Braziliei, scrie The Defender.

 
Studiul, publicat în revista Cureus Journal of Medical Science, a constatat, de asemenea, o reducere cu 44% a cazurilor de COVID în rândul celor care au luat ivermectină. 


Între 7 iulie 2020 și 2 decembrie 2020, tuturor locuitorilor din Itajaí li s-a oferit ivermectină. Aproximativ 3,7% dintre utilizatorii de ivermectină au contractat COVID în timpul perioadei de testare, comparativ cu 6,6% dintre rezidenții care nu au luat medicamentul.

Pe baza rezultatelor, Dr. Flavio Cadegiani, unul dintre autorii principali ai studiului, a declarat: 

"Ivermectina trebuie luată în considerare ca o opțiune, în special în timpul focarelor".

Dr. Pierre Kory a declarat pentru The Epoch Times că rezultatele studiului "ar trebui să convingă orice negaționist. Ceea ce au găsit a fost uimitor".

Kory a spus:

"Ai crede că acest lucru ar duce la titluri importante peste tot. Și totuși, nimic. Și acest lucru nu este nou, această cenzură a științei extrem de eficiente și a dovezilor din jurul medicamentelor reproduse. Cenzurarea ei, nu este ceva nou, ci doar devine din ce în ce mai absurdă. Și trebuie să înceteze."

Kory a spus că nici măcar nu este vorba despre ivermectină, "este vorba despre capturarea de către industria farmaceutică a agențiilor noastre și despre modul în care politicile noastre sunt toate îndreptate spre suprimarea și evitarea utilizării medicamentelor prescrise” în favoarea medicamentelor cu profit ridicat.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews