ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cititor ActiveNews ne recomandă o știre video din Germania (mai jos) și îi scrie Oliviei Steer cu privire la articolul despre ministrul Sorin Cîmpeanu și sportivul David Popovici: „Foarte bun articolul, felicitari! Lucrurile sunt extrem de grave si ar trebui facut ceva pentru ca toti cei care s-au implicat in PLANdemie cu buna stiinta si rea credinta SA PLATEASCA dupa faptele lor conform legii.”

Știrea KLA.TV: Tribunal: Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere!

În Germania, companiile de asigurări de accidente refuză să plătească pentru daunele indirecte cauzate de vaccinarea Corona. La fel și în Franța: acolo familia unui bunic care a murit în mod demonstrabil din cauza vaccinării împotriva Covid a dat în judecată compania de asigurări de viață după ce aceasta a refuzat să plătească. Motivul invocat a fost că polița excludea în mod expres plata despăgubirilor în caz de deces în urma vaccinării cu Covid! Compania de asigurări a fost susținută în instanță. Decizia instanței a fost apoi justificată după cum urmează: Din punct de vedere juridic, asumarea unui risc fatal trebuie considerată sinucidere, deoarece inofensivitatea vaccinării nu a fost încă dovedită. Vaccinarea bunicului corespundea astfel unei participări voluntare la un experiment de vaccinare cu Covid pe propriul risc. Efectele secundare, în acest caz moartea, au fost acceptate de el și, prin urmare, au fost autoprovocate. Dacă, potrivit instanței, participarea voluntară la această vaccinare experimentală este considerată sinucidere, ce ar fi o vaccinare obligatorie impusă de stat?  

surse/linkuri: KLA.TV

Companii de asigurări refuză plata și hotărâre judecătorească https://bit.ly/3rkMfzJ
https://bit.ly/3Hqa2nI
https://bit.ly/3rkO5k5
https://bit.ly/3GmKGWq
 

Cititorul nostru scrie: „Verdictul scandalos al unei instanțe: asumarea unui risc letal, cum este vaccinarea Covid 19, trebuie considerată din punct de vedere legal ca o sinucidere, deoarece nu se precizează caracterul inofensiv al vaccinării. Dacă, potrivit instanței, vaccinarea voluntară este considerată sinucidere, nu este vaccinarea obligatorie ordonată de stat echivalentă cu o crimă la comandă?

Art 191. Determinarea sau înlesnirea sinuciderii | Codul Penal din 2009

https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-191-determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii-codul-penal?dp=gqytsojugu4tc

(1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

(2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârșit față de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani sau față de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.

(3) Determinarea sau înlesnirea sinuciderii, săvârșită față de un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani sau față de o persoană care nu a putut să-și dea seama de consecințele acțiunilor sau inacțiunilor sale ori nu putea să le controleze, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Dacă actele de determinare sau înlesnire prevăzute în alin. (1) - (3) au fost urmate de o încercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.

VIDEO: