ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: A ÎNCEPUT CONFERINȚA! VIDEO ÎN DIRECT MAI SUS:

Librăria SOPHIA din București, strada Bibescu Vodă nr. 19, de la poalele Patriarhiei, găzduiește joi, 14 martie, orele 18.00, împreună cu FAMILIA ORTODOXĂ aflată în parteneriat media cu ActiveNews, lansarea numărului pe martie al revistei FAMILIA ORTODOXĂ, care propune spre dezbatere și meditație o temă provocatoare: „RĂZBOI și PACE”.

Invitații noștri sunt scriitorul, publicistul și biofizicianul VIRGILIU GHEORGHE, promotorul și fondatorul revistei FAMILIA ORTODOXĂ, și doamna avocat MARINA-IOANA ALEXANDRU, mediator, formator și activist civic dedicat. Moderator: Tatiana Petrache.

Amândoi invitații sunt binecunoscuți publicului românesc pentru implicarea lor consecventă și substanțială în problemele vitale ale cetății, fie că este vorba de integritatea familiei, influența nefastă a societății de consum, efectele nocive ale abuzului de tehnologie, legea vaccinării obligatorii, tehnologia 5G sau apărarea libertăților democratice într-o lume care evoluează tot mai mult către forme distopice. 

Vom discuta despre una dintre cele mai agresive și perverse forme de „război” la care este expus omul contemporan: Războiul împotriva Familiei.

Declanșat în forță odată cu instaurarea comunismului și continuat cu perseverență și perfidie de Revoluția sexuală și actualul curent neomarxism occidental, este un război împotriva vieții, a valorilor, a educației autentice, un război împotriva unei societăți prospere și durabile. Un război care, nici mai mult, nici mai puțin, țintește chiar disoluția societății umane.

Care sunt instrumentele legislative de disoluție a familiei astăzi? Putem să ne apărăm împotriva acestui tăvălug? Cum să reacționăm la nivel personal și comunitar? Putem opri acest război, așa încât să aducem pacea în familiile noastre, în comunitățile și societățile noastre?

Vom face referire și la recenta adoptare în Grecia a unei legislații care permite căsătoriile civile între persoanele de același sex, cu posibilitatea adoptării de copii de către aceste cupluri.

Vă așteptăm la această dezbatere despre cele mai recente subiecte abordate în revista FAMILIA ORTODOXĂ.