ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum ActiveNews v-a informat azi, funcționari, profesori și elevi din mai multe localități, în frunte cu primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, au mers azi cu sutele în marș până la Inspectoratul Școlar din Suceva unde și-au spus of-ul legat de procentul aberant de 60% de vaccinați dintre profesori. Iată ce a declarat primarul, potrivit Adevărul și Monitorul de Suceava (video mai jos):

„La ora actuală, consilierul meu personal este vaccinat de trei săptămâni, este bolnav, și are urmări în urma vaccinului. Din fază incipientă trebuie tratați oamenii, nu să se urmărească interese economice în vânzarea vaccinurilor achiziționate la prețuri exorbitante și să justifice aceste vaccinuri, așa cum spuneau consătenii mei, punându-se presiune asupra cadrelor didactice, asupra populației să se vaccineze. (…)

Avem consilier din cadrul Primăriei Bosanci care lucrează la ATI la Suceava. Suntem conștienți și suntem informați de ceea ce se întâmplă în secția ATI de la Suceava. Sunt 18 paturi la ATI Suceava, atât. Și acolo sunt tratați oamenii. Toți cei care au fost tratați cu Arbidol sunt tratați și nu au nicio problemă. Este o gripă severă, este o gripă accentuată și poate fi tratată într-un mod normal fără a cheltui miliarde pe lucruri care nu folosesc la nimic”.

„Eu, ca primar, nu sunt vaccinat și nici nu mă vaccinez atâta vreme cât medicii specialiști din localitate și Suceava mi-au spus că ei și familiile lor nu se vaccinează. Cum puteți să ne impuneți nouă sau cadrelor didactice să ne vaccinăm pe ceva experimental?”, a mai spus alesul local.

Prefectul județului Suceava a declarat peste 75% dintre medicii care își desfășoară activitatea în spitalele județului sunt vaccinați anti-COVID.

Județul Suceava este pe ultimul loc pe țară la numărul persoanelor vaccinate dar și pe ultimul loc la infectări, după cum a relatat ActiveNews duminică: Suceava - Cea mai mică rată de vaccinare, cea mai mică rată de infectare. Clujul și Bucureștiul, cele mai vaccinate orașe, rămân în topul infectărilor

VIDEO cu discuția de la Inspectorat: