ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până și presa care se ținea departe de nenorocirile ce vin după vaccinare a tras la sfârșitul săptămânii trecute semnalul de alarmă. Au apărut noi dovezi care leagă miocardita de vaccinurile Pfizer și Moderna.

O lume întreagă consideră că sunt efectele indubitabile ale vaccinării cu aceste seruri.  Iar acestea sunt lucruri pe care nu le spun precupețele din Obor sau decrepitele care meditează dacă e mai bine să moară pe banca din fața blocului, la aer curat, sau acasă, în scutecele lor. S-a pornit un fel de alertă mondială în care specialiștii își spun cuvântul. Însă în România,  dacă te situezi de partea lor ori ești prost, ori ești conspiraționist, ori ai votat împotriva lui Iohannis la alegerile din 2019. Și chiar dacă nu se ajunge aici, ceva tot ai făcut. Poate ai scuipat pe trotuarul Clotildei și nu ai nimerit canalul de la rigolă.

Nicio autoritate din România nu deschide gura să lămurească subiectul. Ți se cere să te informezi din surse sigure și autorizate. Grupul de Comunicare Strategică nu abordează subiectul. Prezintă doar date fără valoare, de parcă am fi interesați să aflăm dacă mortul din Răstoaca a apucat să fie spovedit sau nu, sau cui i-a lăsat agoniseala. Nici medicii care au juma’ de normă la televiziuni nu spun ce se întâmplă. Au treabă numai cu valul 4 ce se apropie și nu ies din hora universală încinsă de OMS în bătătura virusului. Între timp, studiile arată că vaccinarea este inutilă și riscantă, căci cine a avut Covid a dobândit imunitate pe viață, și că serurile lăudate provoacă avorturi spontane într-o rată de 82 la sută, conform site-ului www.activenews.ro.

Cum reacționează Valeriu Gheorghiță la auzul unor asemenea vești? Ca în filmele cu Heckle și Jeckle, numai că acolo protagoniștii aveau umor. „Rujatului” îi lipsește umorul, el privește lucrurile serios și asta stârnește și mai multe hohote. Personaj în contratimp, colonelul-seringă a descoperit că cea mai bună formulă este să faci un cocktail de vaccinuri. Prima doză cu Pfizer sau Moderna și rapelul cu AstraZeneca, de bine ce cu câteva zile înainte tocmai spunea că nu e bine. Acum, crește rezistența organismului, sporește imunitatea și naiba știe ce mai crește. Dacă vaccinarea a mers cu patru mici, de  ce n-am schimba și rapelul până la capăt? Pe-o votcă. Dublă.