ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinarea Covid a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani ar putea începe în luna decembrie, a declarat coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare, Valeriu Gheorhiță, citat de Antena3.   

Potrivit acestuia, vaccinul de la Pfizer pentru această grupă de vârstă este așteptat să fie autorizat în Europa la finalul lunii octombrie, iar primele tranșe ar urma să ajungă în țara noastră în decembrie. 

Pentru anul 2022, guvernul a contractat aproximativ 1,2 milioane de doze de „vaccin” Covid pentru copii. Ex-premierul Florin Cîțu are un dosar la DNA pentru comenzile disproporționate de „vaccinuri” Covid.

După cum ActiveNews a relatat anterior, vaccinarea copiilor este un nonsens, deoarece aceștia dispun de imunitate naturală, mortalitate aproape de ZERO în cazul contractării bolii, dar, în schimb, cele mai puternice reacții adverse ale serurilor Covid sunt înregistrate la copii și tineri. Incidența efectelor secundare nedorite este invers proporțională față de vârsta persoanelor vaccinate.